Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnetic man 12345

nie szanuje lasek ktore nosza psuh upy i kolorowe soczewki kontaktowe

Polecane posty

Gość magnetic man 12345

to zwykłe oszustwo,bo my faceci lubimy piersi i zwacamy uwage na spojrzenie,na oczy.Pierwszy kontakt wzrokowy nieraz najwazniejszy jest ,potem nie oszukujmy sie patrzymy nizej na piersi.Jak nazwac laske,ktora oszukuje co do piersi i co do oczu?Dla mnie to zwykła oszustka,ktora niewiadomo w czym pozniej bedzie nas oszukiwac. nie szanuje was!!

Gość tp fakt zgadzam sie
tak to zwykłe oszustki!!

Gość party green
A jak ładnie wyglądamy w takich soczewkach.

Gość magnetic man
a jak choojowo na drugi dzien bez nich,gdy wywalamy was z wyra,bo nadajecie sie tylko na jedna noc

No to jak bierzesz takie co po jednym wieczorze bez problemu rozkladaja nogi to sie nie dziwie, ze ich nie szanujesz. Ale tym samym nie szanujesz samego siebie.

Gość co za inspirujący topik
a co my mamy myśleć o facecie, który obiecuje superseks a w spodniach ma 5 cm i kończy w 2 minuty ? wy też jesteście samym szukaństwem, gardzę wami

no można powiedzieć że oszustwo ale czy to najważniejsze ? idąc za tym ciosem skreślmy farbowane bo oszustki

Gość vdgtsla
Na początku napisze ze jestem kobieta.Szczerze też mam takie dziwne odczucie co do push,mam małe cycki ale ich nie uzywam akceptuje w pełni moje malutkie cycuszki które mi w o gole nie przeszkadzają i nie mam zamiaru udawać powiększać tego typu stanikami.Śmiesznie to wygląda na plaży jak dziewczyna założy normalny stój gdzie tylko widać sutki a na wieczór na wyjście ma cycki rozmiaru B. POzdrawiam wszystkie kobietki z małymi cyckami które w pełni je akceptują.

Gość magnetic man
vdgtsla na pewno sa piekne,bo małe jest piekne,chwa\la ci za to i za to ze akcpetujesz siebie:)

szmaty to chyba za bardo wyszukane słowo do tego występku są nie fair no ale każdy robi co chce ty na nie inni na tak jeśli kobieta lubi i jej pasuje to ok