Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oglądam paradę

Za mundurem panny sznurem???Tak czy nie?

Polecane posty

Gość oglądam paradę

Czy facet w mundurze wywołuje na Was Panie jakieś wrażenie, jest dla Was bardziej atrakcyjny, czy to jest dla Was bez różnicy.

Gość popopopopopopopopo
Mi się podobają w mundurach :)

Gość @ewa@
mnie od zawsze pociągali panowie w mundurach, jakoś tak wywołują u mnie szybsze bicie serca a jak na złosc nie znam żadnego:)

Gość popopopopopopopopo
Ewa, mam to samo :D

Gość pot
portfel wywołuje wrazenia gruby portfel....

Gość siasiaia
gruby Bronek w gajerze, a nie portfel... :)

Gość oglądam paradę
Hmm., ale ci marynarze mają ładne mundury, choć buty mają beznadziejne. :) :) Ale się rozmarzyłam.

Gość @ewa@
po prostu faceci w mundurach wyglądają inaczej:), dla mnie mają więcej seksapilu i tego "czegoś", no po prostu uwielbiam mundurowych i tyle:)

Gość polinka2678
mój maz jest zolnierzem i czesto jest w kompani honorowej, pociaga mnie wtedy jeszcze bardziej niz normalnie:)

Gość @ewa@
zazdroszczę ci polinka:)

Gość polinka2678
są plusy i minusy zycia z zolnierzem:) jak mialam okazje patrzec na ich ,,wystepy" przy uroczystosciah wojskowych to serce rośnie, ale z drugiej strony wiem, ze to sa tygodnie prob i ćwiczeń, ból nóg od tych ciezszych okutych metalem butów:) fakt faktem w mundurze wyglada sexownie (osobiscie wole w polowym niz w galowym)

Gość no tak tak.
Patrzec to tez lubie, bo w mundurach wygladaja elegancko i dostojnie, ale nie chcialabym sie wiazac z mundurowym, bo bardzo czesto zdradzaja i jesli sa to policjanci albo wojskowi, to maja zwichrowana psyche i moga byc agresywni.

Gość polinka2678
zdrady zdarzaja sie nie tylko mundurowym to po pierwsze, zwichrowana psycha takze, a o agresji sie nie wypowiadam bo zdanie mam jak powyżej. znam bardzo duzo wojskowych, sa rozni, ale w wiekszosci tworza szczesliwe rodziny i nie wykazuja zaburzen psychy i agresji, a na zdrade moim zdaniem sklada sie wiecej czynnikow niz mundur:) osobiscie chwale sobie zycie z ,,mundurowym" i nie zamienilabym go na zadne inne!

Gość oglądam paradę
Chwalisz sobie życie z tym konkretnym człwoiekiem, bo z mundurem ślubu nie wzięłaś przecież.

Gość polinka2678
no oczywiscie ze z mundurem slubu nie bralam, ale takie uogólnianie że mundurowi zdradzaja, sa agresywni i maja zjechana psyche nie jest OK. Są ludzie i ludziska, pisze jak to sie ma w środowisku w którym ja zyje, ze nie rozni sie od innego niczym:)

@ewa@, to może wyruszymy razem na poszukiwania mundurowych ? ^^ W końcu musimy ich gdzieś znaleźć :D Przyjmujesz tą propozycję? ^^

Gość keep warm
podobaja mi sie mundurowi, szczegolnie piloci oraz policjanci lub zolnierze w polowych

Gość Ble! Ja żołnierzy nigdy nie
lubiłam i nigdy na nich nie patrzyłam w sposób szczególny:o. Od trzech lat dupę mi truje pewien kapitan. Owszem, jest przystojny, nawet bardzo. Na ulicy babska pożerają go wzrokiem, ale jak dla mnie to za mało. Z psychą jego serio jest coś nie halo:D. Także żołnierzom mówię stanowcze NIE!:P

Ehhhh :( Ja niestety nie znam żadnego mundurowego... Nie mam jakoś do nich szczęścia.... :( Gdzie Wy ich poznajecie ?

Gość Ble! Ja żołnierzy nigdy nie
Przez znajomych go poznałam. Mieszka i pracuje w stolicy. Ma 34 lata, coś ok. 190cm. wzrostu, wysportowany, naprawdę przystojny, ale pod sufitem coś nie halo, tak więc nie polecam!:D