Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bunianiuniaaaaa

co muślicie o inieniu Aleksandra, Ola

Polecane posty

Gość bunianiuniaaaaa

Oklepane??? Zbyt pospolite? A może dziś OLKA mało raczej spotykane u małych dziewczynek.. Jakie macie zdanie???

Gość nmb
mam tak na drugie i jak ktoś pyta o moje drugie imię to wstydzę się powiedzieć

Gość bardzo dużo dziewczynek
nosi obecnie takie imię

Gość w mojej okolicy nie
znam żadnej małej Oli, a szkoda bo ładnie, widocznie Oliwie zaczęły żądzić

Gość OUPiS
5 letnia córka mojego brata ma tak na imię, wg. mnie bardzo ładne :)

Gość jew7y
moja 6 miesięczna córeczka tak się nazywa, córeczka koleżanki też i znajomej córka 6 letnia też tak się nazywa.

Gość MamaCóreczki
Ja mam tak na imię. Z mojego rocznika jest mnóstwo Aleksander. I powiem Ci, że szczerze nie znoszę swojego imienia. Miałam być Iza i po stokroć wolałabym to imię. Ola wydaje mi się pospolite, strasznie popularne. I długie. Pisanie oficjalnej formy imienia, czyli Aleksandra przyprawia mnie o cholerę :D

Gość tableteczka
Autorko imię ładne na tyle że jest w pierwszej dziesiątce. jew to gratuluje wszystkie macie dzieci z jednym facetem skoro tak samo się nazywają. Imię to nie to samo co nazwisko :O

Gość jaaaaaaaaaaaaa0
nie ma w moim otoczeniu dziewczynek o takim imieniu a imię bardzo ładne, podoba mi się zdrobnienie Oleńka. Nawet ostatnio mówiłam mężowi, że jak będziemy mieli dziecko i bedzie to dziewczynka to może damy jej na imię właśnie Ola :)

Gość d.z.iunia
Mnie się podoba. Nawet myślałam, żeby tak dać córce na imię, ale mężowi się nie podobało, więc wybraliśmy inne.

Moj typ jesli chodzi o imie dla dziewczynki ...jak bede miec kiedys coreczke to bedzie Ola....bo teraz urodzi sie synek

Gość zonkaaga
moja córka ma tak na imię, uważam,że to bardzo ładne imię, znam wiele dzieci o tym imieniu. Aleksandry sa na prawdę super OLKI FASOLKI :)

Gość jugo
Najpopularniejsze imiona 2012 w Polsce Karol 2011-06-02 22:29 Dziewczynki: Pierwsze to pozycja, druga poprzednia pozycja, zmiana, imię, liczba, udział 1 1 n Julia 2344 6.8% 2 3 + Maja 1723 5.0% 3 2 - Zuzanna 1720 5.0% 4 4 n Aleksandra 1648 4.7% 5 5 n Natalia 1488 4.3% 6 6 n Wiktoria 1416 4.1% 7 7 n Oliwia 1316 3.8% 8 8 n Zofia 1225 3.5% 9 9 n Maria 905 2.6% 10 10 n Amelia 881 2.5%