Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laurra21__

dziś zmarła moja koleżanka z LO, 2 tyg temu dowiedziała się ze ma raka- 21 lat

Polecane posty

Gość Laurra21__

nie wiem czemu ale jest mi przykro, nie miałysmy kontaktu od 2 lat jak sonczylismy lo, a dzis wszyscy dzwonia ze zmarła, nawet nie wiedzialam ze byla chora, studiowala dlaeko, przyjechała na wakacje i zmarła

Gość Jcjfjfkffl
Tyle to nasze życie jest warte, wszystko mija, tylko Bóg zostaje.

Gość niemogębyćchory
Przykro mi. A czego rak

Gość Laurra21__
niby wiem, ale przykro mi się zrobiło, wszyscy mamy marzenia, ona pewnie tez miała, przyjechała na wakacje, pewne juz planowala nastepny rok, tak sie dobrze uczyła, takie dobry kierunek a tu pstryk, w ogóle to ludzie są głupi, bo najpierw jak weszłam na fb i pisali to nie wiedzialam o co kaman , dopiero pozniej cos na fb i telefon dostalam, ale glupia sytuacja, nawet jak teraz chcieli miec spotkanie to glupio tak

Gość Laurra21__
durny podszyw

Gość czy to jest możliweeee
a tak na serio to czego byl to rak, bialaczka?

Gość Laurra21_
Nie ide na pogrzeb, mam wizyte u kosmetyckzi umówioną :)

Gość spoko loko
Kurcze, musiał miec bardzo zaawansowanego juz,że w 2 tyg. ją zabrało z tego swiata. Niestety, tak to już jest, a nam tu pozostającym na ziemi uświadamia to, ze nie znamy dnia ani godziny.

Gość no taaaaaaaaak
Mnie dziwi troche fakt, ze nikt nie mial z nia kontaktu od kilku lat i nagle jak zmarla to wszyscy do siebie telefonuja i przekazuja sobie ta szokujaca wiadomosc i od razu zamieszczaja na facebooku i nk jakies swieczki, gwiazdki. Taki cyrk troche.

Gość Laurra21__
ludzie a czy ja jestem lekarzem? wiez ze cos z układem pokarmowym, wiem ze 2 tyg, mam dzwonić do jej domu i pytać- tu gośka z lo , ej a na co ona dokładanie zmarła bo sie mnie na kafe pytaja? coś z układem pokarmowy... szybki rak? widac ze nie wiesz ze jesli rak wykryje sie bardzo pozno to wykonczyć cie może nawet w kilka dni,

Gość bobas smyk
chyba białaczka.:O najgorsze, że nikt z nas nie zna dnia ani godziny :O w kilka tygodni możesz się pożegnać z planami i marzeniami. kurde - 21 lat! a takie ścierwa jak czubaszki i inne środówny żyją po 80 lat :O

Gość czy to jest możliweeee
to chyba jednak bylo prowo bo nawet nie moze wymyslic, czego to moglbyc rak

Gość Laurra21__
dostałam jeden telefon, co w tym dziwnego, jak zmarł ojciec kolezanki tez telefonowali do klasy, a to z gim, nie mieszkam w warszawie, tylko w malej miescinie

Gość bobas smyk
ostra białaczka limfoblastyczna (ALL) choćby - przeżywalność 5 letnia u dorosłych - 30 %

Gość cyrkoplit
takie scierwa jak jarkacze i bredzinskie blaszczyki chodza i zyja a to umiera echhh........

Gość dsfdgfdgfh
cyrkoplit- szkoda ze takie scierwo jak ty zyje

Gość lkjhgfdsazz
a dlaczego mowicie, ze niemozliwe, ze po 2 tyg. zmarla? moj wujek dowiedzial sie, ze ma raka, po miesiacu zmarl :(

Znalam osobiscie osobe, ktora o raku dowiedziala sie na miesiac przed smiercia, wiec to chyba mozliwe. Oczywiscie nic nie stalo sie nagle, wczesniej miesiacami ignorowala to, zejej samopoczucie sie systemtycznie pogarszalo. Moze z Twoja kolezanka bylo podobnie.

Gość iuoiuoirewr
a ja miałam kolezankę, ale z podstawki, jak poszłam do liceum to dowiedziałam się ze zmarła. Chorowała dosc długo na białaczkę- miała ok. 16lat jak zmarła i jej w ogóle nie powiedzieli debile ze ma raka! A czuła się fatalnie - opowiadali że ma uczulenia i to przez jakieś testy odczulające... :( Podobno zorientował się dopiero na 3 dni przed śmiercią sama, jak juz nie miala siły mówic

Gość .............ło
moj kolega zmarl w wieku 20 lat nagle na raka - tez bylam w szoku, byl 100% zdrowy, nagle po prostu zle sie poczul, trafil do szpitala, tam wyszlo ze ma ostry atak bialaczki, zmarl po paru dniach :(:(:(:(:(:(

Gość sdsfdfgdgf
pijakow to mi akurat nie szkoda ani tych co jeżdzą po pijaku

Gość spieszmy się kochać ludzi
tak szybko odchodzą 🌻

Gość nie znasz dnia ani godziny.
moja kolezanka zmarla na raka trzustki. Miala 19 lat i tez dowiedziala sie 2 tygodnie przed smiercia. Nigdy nie chorowala. Zaczal bolec ja brzuch, poszla do lekarza, zrobili badania i 2 tygodnie pozniej juz jej nie bylo:( Nie pila alkoholu, lekow zadnych nie brala, nie.miala cukrzycy, a tu takie cos:/

Właśnie sęk w tym, że on pijakiem nie był. Owszem, pech, że zginął pod wpływem alkoholu i teraz jak usłyszy, że był pod wpływem, to sobie może myśleć - pijak.. A w rzeczywistości bardzo porządny chłopak z niego był. Albo mąż mojej kuzynki kilka lat temu. Nie pił w ogóle, bo miał ojca alkoholika i nienawidził alkoholu. Z ręką na sercu mogę Wam przysiąc, że nigdy go nawet z piwem nie widziałam. Ale pewnego razu pojechali na jakieś spotkanie, nie pamiętam co to teraz było, i na koniec kumple powiedzieli, że go nie wypuszczą, póki z nimi nie wypije. Złamał się, wypił, a że Jego organizm nie znał alkoholu - wymiotował. I tymi swoimi własnymi wymiocinami się udusił. A koledzy obok pili dalej...