Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senna475

NAWIEDZAJĄ MNIE DZIWNE SNY

Polecane posty

Gość senna475

Zawsze miałam w miarę normalne sny. Nie miały nic wspólnego z rzeczywistością. Od jakiegoś czasu, raz czy dwa razy na parę miesięcy mam pewne sny. Po rozstaniu z chłopakiem śniło mi się że gdzieś z nim szłam w pewnym momencie on odwracał się i znikał, szedł nie oglądając się. Miałam wtedy uczucie że to już koniec. Facet, na którym mi zależało przyśnił mi się po kilku miesiącach od rozstania. Nie zauważał mnie a ja robiłam wszystko by to zrobił, a gdy mnie zobaczył smutny odwracał się i wychodził. Raz nawet w jednym śnie powiedział mi że był ze mną by zapomnieć o byłej. W realu było podobnie tylko nie powiedział mi czegoś takiego. Po kilku mies śniło mi się że mnie przytulał ale tak by nikt nie widział, okazywał mi uczucia. Dziś np w nocy, śnił mi się chłopak z którym od kilku tygodni nie rozmawiam. Liczyłam że coś będzie między nami i okazywał mi swoje zainteresowanie. Przyśnił mi się jak udaje że mnie nie widzi i nagle pojawia się obok mnie i mówi że to nie ma sensu. Czemu mam takie sny?

Gość siasiaia
jesteś chory!

mam bardzo konkretne fantazje, zazwyczaj w sanch występuje cenzura, a u ciebie bezpośrednio na tacy... Opisz siebie, sówj charakter .

Gość senna475
A po co tak?

Gość senna475
Myślisz? Możliwe. A to że tamten po wszystkim mnie przytulał?

Gość senna475
Nie podobno sny są na odwrót.

Gość ja tylko w celu sprostowania..
Tak, na odwrót. Mi też się śnił pogrzeb znajomego, a on żyje i ma się dobrze. Jeszcze wiele lat będzie mącić ludziom spokój ;)