Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga23lata

moj chlopak mial konto na portalu erotycznym.Czy powinnam z nim o tym pogadac?

Polecane posty

Gość Lox
słuchaj Kinga23 moze popiszemy nt naszych historii na gg?? to mój nr 12416393

Gość kinga23lata
nie mam gg,nie używam od lat;/ a co się rózni? też na takich portalach sie logował?czy jak??

Gość kinga23lata
ale ja w ogóle nie rozumiem,czemu robi taki problem,przecież przyznałby sie powiedział,że tak założył i dobra,napewno szczęśliwa bym nie była,ale pewnie bym nie zerwała skoro i tak nie korzystał,ale chodzi o fakt kłamstwa. przecież ja nie mam 12lat,żeby uwierzyć,że samo to konto mu się utworzyło i nawet podane hasło to to hasło,którego używa wszędzie. to znaczy ja właściwie wiem czemu sie nie przyznaje.bo wie,że pewnie bym mu zrobiła taką aferę,że by mu bokiem wyszło i bym zagroziła zerwaniem. ale nie mamy 15lat,żeby sikał po gaciach z tego powodu. jak jakiś mięczak brnie w jakieś głupie kłamstewka. no ale najlepsze było to jego nocne zachowanie rodem z jakichs brazylianów-trzasniecie drzwiami,pójśćie z poduszeczką do drugiego pokoju :d

Gość Lox
nie logował się na erotycznych tylko na randkowych - jak prawda wyszła na jaw stał się w stosunku do mnie zwykłym ch*jem, wszystkiego się wypierał itp i JEGO ZDANIEM to była moja wina bo to podobno ja go do tego zmusiłam - ale gdzie tu moja wina to nie wiem, sam zrobił to co zrobił, przecież dobrze wiedział co robi :P chuj jebany krótko mówiąc

Gość kinga23lata
i odrazu zerwałaś? pisał z innymi czy niby był tylko jako obserwator?:D