Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WytresujeCiebie

Kobiecy orgazm

Polecane posty

Gość no chyba ze tak
:( tak czy siak poczuje ze o niej myslisz:)

Jak zwykle rozwaliłaś dyskusję vero.W czasie dojrzewania zabrakło należytego wychowania.PASEM.

Ty za to lałeś swoje dzieci i pewnie dlatego cie nienawidzą i się z tobą nie kontaktują. :) Zostałeś sam z otyłą zoną, która bardziej przypomina knura niż kobietę. 🖐️ Idę na obiad.

Gość sorry kobieto
ale to TY masz problem i to powazny,ze sobą to ze sie jest anonimowym to nie zaproszenie do rzucania gównem gówniane te twoje wypowiedzi,i przykro ze tez jestes kobetą zenua

Gość zimna lady
jestem posiadaczką orgazmów- łechtaczkowy, pochwowy i najbardziej dla mnie niesamowity- sutkowy, niestety nie mam obecnie z kim ich przeżywać...b

Gość o to ja tez jestem
posiadaczką takowych:) i tez nie ma z kim😭

sorry kobieto - bądź konsekwentna w swoim wypowiedziach i nakazach - teraz sama rzucasz gównem. :) Duchu - o! czyli jednak żyje! :D Widzisz jaki z ciebie łajdak i śmieć. :) Ale spokojnie...sprawa ucichnie i znowu będziesz wylewał krokodyle łzy za "zmarłą" żoną a tydzień potem szukał burdelu na Śląsku. :D :D :D 🖐️

Użytkownik: Tom Hardy (ilość tematów: 0, ilość postów: 3)--leszczyku na drugi raz zamknij twarz :)

Gość ale ja jestem
konsekwentna gównem w gówno bez zmiany składu biochemicznego twoje pisanie jedzie gimgównem

Żadna to konsekwencja. Ale co tu dużo dyskutować - zaloguj się. :D Czy może brak odwagi? :D

Bobasku :D Gdybyś wiedział po co i dlaczego zero tematów i trzy posty, to byś tak nie napisał, jestem o tym przekonany brachu :D Może kiedyś powiem ...

Gość ale ja jestem
a po ki chooj,nikogo nie obrazam kto pisze z sensem i na temat ,ty walisz jadem i jeszcze podkreślasz swą wyjątkowośc boś czorna? uwazasz ze twoje wypowiedzi są odwazne bo grubiańskie?świadczą o inteligencji? strasze normalnie,i żenujące ze kobieta tak się zachowuje

Gość życzę Ci miłego dnia
i smacznego Vera czesc

Spójrz na siebie. :D Właśnie popełniasz wszystkie błędy które zarzucasz mnie ergo - wykurrwiaj w podskokach przy niejakim ugięciu bioder przy co drugim kroku i wróć jak będziesz miała coś ważnego i odkrywczego do powiedzenia. :) Tom Hardy to projekt i jest to wiadome od pierwszego wpisu. 😴 Idę do sklepu - całe szczęście, że istnieją jeszcze jakieś osiedlowe sklepiki. Gęgać, gęgać, nie przestawać. 😴 PS. Ciągle nie uzyskałam odpowiedzi na swoje pytanie. :)

vera lynn,w rzeczywistości będę dla Ciebie kim tylko zechcesz ale w marzeniach...moja sperma skapuje na Ciebie klęczącą pomiędzy moimi nogami 👄

Gość boshesh co za dramtyczna
laska,chamowata,grubiańska i trzepie jęzorem jak trzepaczką ale bez efektu dziecko twój poziom jest dramatycznie koszmarny,kogo to obchodzi jakie kto ma tu intencje,co robi,i jak wygląda jego zycie,chce sobie ktoś wyrywac tu laski to jego sprawa,i sprawa lasek,chce nakręcac temat ma prawo,jest wolnosc i swoboda, idź z Bogiem dziewczyno i kup sobie batonika to ci przestanie buzowac chore ego,jestes totalnie żenująca

Gość vera i nie pisz juz nic
serio :O A Hardy Ty uwazaj bo by Ci w trakcie co ujeb...taka to dzika kocica no chyba ze ją byś jakos spacyfikował:)?

jeszcze nie było takiej, której bym nie spacyfikował, znam odpowiednie słowa, a im bardziej przekorna, tym wyższe moje podniecenie

Gość turistas
podobny jesteś do przedmiota:D

Nie bój nic. Niedługo sam będziesz tresowany . :D A to jak się odsikać w kaczkę a to jak sobie zmienić pampersa. :D

Gość bo Ty Hardy wiesz co dobre:)
i czym większy opór:p to potem większa radocha:D

Gość dzidziusiu nie zachęcaj Go
bo nie warto

Rozumie działa na Ciebie mój niesamowity urok,co vero?:DNie Ty pierwsza i nie ostatnia tutaj na cafe :D