Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TajemniczyCZ

Jestem Tajemniczy?

Polecane posty

Gość TajemniczyCZ

Witam serdecznie ! Od wielu osób usłyszałem że jestem 'tajemniczy' ale to chyba dobrze nie łatwo mnie rozgryźć , nie jestem pierwszy lepszy (nie jestem łatwy do zdobycia) Nie wiem o co chodzi tym osobom tak do końca , może ktoś mi wytłumaczy o co może im chodzić , będę bardzo wdzięczny. ; >

Gość dsfc
to powiedz coś o sobie :)

Gość dsfc
no to już masz odpowiedź :)

Gość TajemniczyCZ
Hmm co mogę napisać o sobie , jestem niby 'przystojny' wiele dziewczyn mi tak powiedziało. Jestem miłym spokojnym typkiem , mam chyba dobry styl (Ak skate , można powiedzieć że podchodzi to pod tzw styl "hip hop" bluza z kapturem , szersze spodnie) Posiadam wielu kumpli których darze dużym zaufaniem. Myślę ze dziewczyny boją się do mnie podejść , gdyż nie dawno jedna powiedziała mi w oczy że stała w koncie 6 miesięcy bo ją 'zawstydzam" ; o Nie wiem o co chodziło do końca gdyż szybko zmyła mi się z oczu. Lubie poimprezować , wyjarać coś , troszkę popić , pośmiać się , jestem ogólnie towarzyski... troszkę chamski .

Gość TajemniczyCZ
aa i nie jem kupy, czasem tylko trochę skubnę

Gość TajemniczyCZ
ale w tajemnicy :)

Gość Skubny
Po kij mu się podszywasz pod temat , człowieku twój iloraz inteligencji jest mniejszy niż iloraz Dody.

Gość bayyyybayyyyyyy
z tego co piszesz można wywnioskowac, że nie masz więcej niż 17lat. W ogole czego słuchasz? Też lubię rap, chociaż kultura hip-hop nie odpowiada mi. Dla mnie to zwykli dresiarze, a skejci to porażka. Większosc skejtow ktorych znam nawet na desce nie umieją jezdzic.. A co do tajemniczosci to może jestes niesmiały? Mało o sobie mowisz, czy cos w tym stylu :)

Gość TajemniczyCZ
kim jest Doda?

Gość TajemniczyCZ
W ogóle nie jestem nie śmiały i tu jest problem ;)

ee tam się przejmujesz tak jak napisałeś wyżej tajemniczość jest spoko mało osob cie rozgryzie i to jest spoko. trzymaj ze swoimi a te wylansowane osobki ktore ci tak mowia to olej. Co do tego ze jest nie smialy , skoro laska mu podleciala i mowi ze jest 'zawstydzona' i uciekla od niego to chyba taki nie jest...

Gość no jeżeli stała w koncie
to musisz być mega tajemniczy :P