wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 15, 2012 temu pisała , tu na kafe , jak szybko odmieniła życie............... nagle , przyszło do niej szczęscie , po wielu latach udręki........ na poczatek znalazła prace za 5 tys , netto na stanowisku kierowniczym , , pare tygodni pozniej wygrała 1 mln w lotto , ale dalej miała przeczucie i dalej grała .....i znów wygrała za 2 m-ce 10 mln zł !!!!!!!!!!!!!!!!!! Pytała sie jak moze najlepiej zainwestowac pieniadze :) I na tym sie skonczyło , nie było mnie tutaj tydzień , i nie moge jej teraz znaleśc , nie dodałam jej postu do ulubionych :) i teraz nie mogę znaleść jej tematu :) Zresztą , jak tu narazie nie zagląda , tzn , że wydaje kasę :) ale miła kobietka była .............................:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie mam nicka Napisano Sierpień 15, 2012 uwierzylas w to ? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 15, 2012 oczywiście , pisała naprawdę wiarygodnie , jak nie będziesz nikomu wierzył na tym świecie , to do niczego nie dojdziesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 15, 2012 i znów mi nikt nie chce nawet pomóc poszukać watku........:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pamietasz mniej wiecej Napisano Sierpień 15, 2012 tytul tematu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 15, 2012 jestem szczęśliwą kobietą............................ nie pamietam nicka :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 15, 2012 jestem szczęśliwą kobietą............................ nie pamietam nicka :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 15, 2012 znalazłam podobny , ale to jeszcze nie ten :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 15, 2012 on chyba na hawajach odpoczywa...........................................:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 24, 2012 albo na Wyspach Dziewiczych ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 30, 2012 taka , to ma szczęście , i co wy na to powiecie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach