Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porownajcie mnie

Udo- 70 cm, waga 75 kg. Bardzo duzo??

Polecane posty

Gość porownajcie mnie

ciagle czytam, ze dziewczyny maja po 50, 60.. cm kurcze, moje jest takie grube??

Gość porownajcie mnie
wydaje mi sie, ze tak, w najgrubszym miejscu.

Gość porownajcie mnie
jestem w sumie mocno zbudowana zarowno w gornych czesciach, jak i dolnych, nogi, pupa. tylko brzuch mam plaski, talia jest- biodra- 102 cm talia- 77 cm ale przeraza mnie, ze nie ma nikogo o podobnych udach!!

widzisz:) masz tyle w talii co ja ;) sprobuj w takim razie skupic sie na redukcji w udach ;) chyba, ze ta wielkosc wlasnie przez miesnie

Gość brzuszkaaaa
Ja przy wadze 110kg mam 76cm w udzie...

Gość masakra jaki kloc z ciebie
masz w udzie 70 cm a w talii 77 CM !?!!!! KURWA DZIEWCZYNO I TY JESZCZE PYTASZ CZY TO GRUBE UDO?!? :O ps. To musi być zabawny widok takie zdeformowane cialo szczupla talia a reszta kawal kloca. WEŹ SIE DZIEWCZYNO ZA SIEBIE Rób jakies cwiczenia na rece i uda żeby zrzucić ten balast :/

Gość zle mierzysz
raczej, ja wazylam 93 kg,to mialam 72,ale moze,ze mi wszystko idzie w gore.

Gość otzipiały kotełe
hej hej, 58 kg, udo 50cm? jest tu znaffca kobiecych kształtufff? nie wiem czy dobrze mierzyłam, bo to chyba przy tziptze się mierzy, a nie trochę dalej .. chodź mufią, rze 10 cm od jajek... sama się zapultałam ;/

Gość ja mam uda jak kloce, grube
ze szok i mają 60 cm. PS w talii mam tyle co ty i zwisły brzuch obłożony fałdami, nie uwierze, że Ty masz płaski, to fizycznie niemozliwe. Ja cwicze i mam miesnie, ale na wierzchu jest tluszcz. Schudlam juz 5kg, ale brzuchol nadal straszny

Gość nie umiem sobie wypbrazić
ja mam w udzie 55 cm i to w najszerszym miejscu i uważam ,że są za grube :( 70 cm to mam w pasie :P masakra dziewczyno

Gość tez nie moge
wierzyc Nie masz kompleksow??

Gość a przy tym płaski brzuch
tyś widziała płaski brzuch? co za kretynka

Gość fhbntgydbxfs
haahaahaaaaa

Gość sdfg
chyba normalne przy tej wadze ja waże 62 kg, w udzie mam chyba z 58

Gość no tak bywa czasem
taa a ile masz wzrostu? ja mam 170 w udzie trochę ponad 50 mam dość długie nogi ale uważam ,że i tak są grube , ważę mniej niż ty :( 70 w udzie to jakas potworność a tu autorka usiłuje wmówić ,że jeszcze ma przy tym płaski brzuch :P musi byc to obrzydliwie obleśne bleeeh

Gość chyba mozna miec plaski brzuch
http://zapytaj.onet.pl/Category/027,007/2,13161373,Czy_te_biodra_sa_brzydkie_.html Sa takie typy figur, gdzie wszystko idzie nie tam gdzie trzeba ;)

Gość sdsrdssd
a dlaczego nie może miec płaskiego brzucha?! ja mam zawsze idealnie płaski brzuch bez grama tłuszczu niezaleznie od tego ile waże- tłuszcz odkłada mi sie prawie wyłącznie na tyłku, udach i biuście

Gość Ja tez mam problem grubych
nog, nie wiem.......zawsze chudne z gory, zero biustru, grube nogi!!!!! nie wiem, jak ztym walczyc, jak dieta nie daje nic....

Gość na grube nogi to ruch
Trzeba jakieś ćwiczenia wykonywać , dieta wiadomo,no ale tu jest gorzej niż z typem jabłko albo tylko brzuchem - brzuchem pszenicznym(ci co lubią mączne potrawy i pszenne jasne pieczywo często tyją w ten sposób).Sama dieta nie pomoże niestety.Na pewno są jakieś ćwiczenia spalające tkankę tłuszczową (oprócz roweru, szybkiego marszu i aerobiku).Jak poprzestaniecie na dietach to się tylko zniechęcicie bo nie uzyskacie żadnych efektów po za złym samopoczuciem , wiecznym głodem i frustracją.

Gość to jest okropne mieć
płaski brzuch a obtłuszczone nogi to naprawdę nie jest proporcjonalne ciało i na pewno dziwnie wygląda to tak jakby mieć obtłuszczony brzuch i ręce a nogi szczupłe bez zera tłuszczu śmieszny widok

Gość Sasali
Najważniejsze jest to jak Ty sie czujesz. Nie wiem jak można ludziom pisać takie rzeczy. Zachęcam Cie jednak do regularnych ćwiczeń dla własnego zdrowia. Rób zdjęcia, zapisuj efekty. Z pewnością Cie to zmotywuje. Powodzenia !!

Gość gość
jakie swinie jestescie jak mozna byc tak nieprzyjemnym