Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenka999.

Mam szansę na stypendium socjalne?

Polecane posty

Gość magdalenka999.

W październiku idę na studia zaoczne. Sytuacja u mnie wygląda tak: jestem na bezpłatnym urlopie wychowawczym,mąż zarabia ok.2600 na rękę.Mamy kredyt hipoteczny.Po opłaceniu wszystkich rachunków(ok.1500 zł) zostaje nam 1100 na życie na 3 osoby. Czy ktoś z was się może orientuje,czy miałabym szansę dostać jakieś dofinansowanie do studiów?

Gość ixyyyyyyyyyyy
hahahahaha

Gość magdalenka999.
up

Gość ixyyyyyyyyyyy
skoro stac cie na studia zaoczne to nie potrzebujesz stypendium socjalnego

Gość magdalenka999.
1100 zł na 3 osoby to ok 350 na głowę. tyle kosztuje miesiąc na studiach. Pytam po prostu czy mam szansę,na jakieś minimalne chociaż dofinansowanie.Tyle tu ponoć studentów,dlatego pytam.

Gość pierwsze słyszę
żeby na studiach zaocznych były jakiekolwiek stypendia... ale może się mylę... jak ja kończyłam studia to te kwestie dotyczyły tylko studentów dziennych. Zaocznie studiując płacisz i pracujesz - taka jest idea.

Gość Evvvvvka
Kazda uczelnia ma własny regulamin ale raczej nie sądze by na studiach zaocznych były stypendia socjalne. Nawet jesli to ciebie to nie dotyczy bo do stypendium wylicza sie całkowity dochod na osobe w rodzinie a nie ile wam zostaje na zycie. Nikogo nie interesuje ze macie kredyt hipoteczny i na kino domowe

Gość Evvvvvka
2600/3 os = 866 zl Nawet na dziennych nie dostałabys stypendium. Przypomina mi sie teraz ze moj znajomy studiował zaocznie na UJ i na ktoryms roku z powodu trudnej sytuacji materialnej zniesiono mu obowiazek opłaty czesnego. No ale miał to udokumentowane i mysle, co najwazniejsze, miał jedna z najwyzszych srednich na wydziale

Gość jakie studia ? humaniści tuman
iści? Bo liczyć to ty nie umiesz,,, Jeszcze idź do opieki bo 350 ci zostaje xd