Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Wymiencie pozytywy bycia prawiczkiem

Polecane posty

No mnie ciekawi Twoje zdanie na temat tej teoretycznej sytuacji:classic_cool: Skoro wiekszosc ludzi ma jakies zdanie na dany temat to musimy byc przygotowani ze wieksze prawdopodobienstwo jest by trafic na kogos takiego wlasnie. Mysle ze warto miec tego swiadomosc wczesniej a nie potem byc wielce zdziwionym. A to nie oznacza ze tym zdaniem wiekszosci sie kierujemy.

Gość tylko tyyle
wydaje mi sie ze prawiki maja wieksza pewnosc ze nie maja jakiejs nowoczenej choroby aids hiv ... wiem mozna załapac bez jebania ale jednak to główny sposób zarazenia. no i nie maja zadnego schiza ze moze ktorejs zrobili i w kncu ta upomni sie o alimenty albo pomoc w wychowaniu a jest przypadkowa laska ... worem na sperme. hmmm takie zawsze miale mschizy przed slubem .

Moze rozwazam cos takiego:classic_cool: I moze Ty bedziesz tym decydujacym glosem:P Widzisz, wiesz jaki masz stosunek do tego to nie dziw sie czemu ja mysle co mysle:)

'no i nie maja zadnego schiza ze moze ktorejs zrobili i w kncu ta upomni sie o alimenty albo pomoc w wychowaniu a jest przypadkowa laska ... worem na sperme.' Takich schiz nie ma takze facet ktory nie ruchal po prostu czego popadnie:D

Weź jeszcze pod uwagę, że w przeciwieństwie do tej dziwczyny która chce mistera america, dla chłopaków idących na dziwki to swego rodzają środek zastępczy. Bo ona może inaczej ,a oni nie ( albo przynajmniej tak im się zdaje, ale na poziomie graniczącym z pewnością)

Wiesz, wiesz o co chodzi:P Uwazasz, ze popelniles blad? Kiedys? Gdybys cofnal sie w czasie znowu bys to zrobil?

Gość Super pozytyw
Nigdy nie będziesz naciągnięty przez jakąś materialistkę- kobietę na alimenty ani taka pazera nie ograbi Cię z całego zapracowanego majątku.

Zdaje im sie...no wlasnie... Jak dziewczynie sie zdaje, ze nic nie umie innego robic i staje sie dziwka to tez ok, co nie?:P

Wilku - ja w ogóle staram się nie analizować przeszłości. Nie cofnę przecież. Gdybym wiedział jak mi się te sprawy ułożą, na pewno postąpiłbym inaczej. Ale nie tylko w kwestii lasek z ogłoszeń, pewnie bym w ogóle miał inne podejście do niektórych koleżanek itp. itd. Było jak było i tyle. włosów z głowy rwać nie będę.

Gość Kobieta może być wręcz pewna
że skoro facet czekał z seksem na Nią to nie poleci do innej.

Wsrod roznorodnosci zawodow chyba nie powiesz, ze kazdy nie znajdzie czegos dla siebie. Ale skoro ludzie ida na latwizne... Nie, ja nie pytam o kleczenie na grochu, rozpamietywanie win itd, ale po prostu czy uwazasz, ze popelniles blad. Bo musze Cie jakos ocenic wmojej glowie:classic_cool:

No coz, jak ktos poswieca wartosci w imie pieniedzy. A teraz odsetek zmuszanych do prostytucji jest naprawde niewielki, nie to co kiedys. Tak, wiec odpuscmy sobie normy moralne i prawne bo bedziemy sadzeni. Widac jestem paskudna bo oceniam ludzi wg wlasnych zasad.

Gość pozytywy bycia prawiczkiem
? 1. brak ryzyka niechcianej ciąży 2. brak ryzyka chorób wenerycznych 3. Chińczycy wierzą iż oszczędzanie nasienia przedłuża życie 4. można uczciwie narzekać na kafe 5. lansować się w towarzystwie miłośników serca jezusa

Nie wiesz jak Cie oceniam:) Ale dlaczego to ma miec wplyw na Twoje zycie? To wg Ciebie wyrabiamy sobie zdanie na czyjs temat tylko wtedy gdy mozemy tym naszym zdaniem tej osobie cos wperswadowac? Kawiorem i szampanem tez nie wiem czy tak super, czasem zwykly chleb lepszy. Nie zyjemy w czasach gdzie prostytucja jest ostatnia deska ratunku, ale mozna oczywiscie popadac w relatywizm moralny. Co kto lubi.

1. brak ryzyka niechcianej ciąży 2. brak ryzyka chorób wenerycznych 3. Chińczycy wierzą iż oszczędzanie nasienia przedłuża życie 4. można uczciwie narzekać na kafe 5. lansować się w towarzystwie miłośników serca jezusa 6. brak mózgu więc i myślenie nie boli:P

Gość wiesz to IKE z własnego
doświadczenia? :classic_cool:🖐️

Gość bua hah ah ah ah hah
1. brak ryzyka niechcianej ciąży 2. brak ryzyka chorób wenerycznych 3. Chińczycy wierzą iż oszczędzanie nasienia przedłuża życie 4. można uczciwie narzekać na kafe 5. lansować się w towarzystwie miłośników serca jezusa 6. brak mózgu więc i myślenie nie boli :P. 7. mama nie będzie zazdrosna :classic_cool:.

Moje zdanie, ze wzrost nie ma znaczenia bylo nic nie warte bo Ty nie dawales sie przekonac?:D

Gość bua hah ah ah ah hah
1. brak ryzyka niechcianej ciąży 2. brak ryzyka chorób wenerycznych 3. Chińczycy wierzą iż oszczędzanie nasienia przedłuża życie 4. można uczciwie narzekać na kafe 5. lansować się w towarzystwie miłośników serca jezusa 6. brak mózgu więc i myślenie nie boli . 7. mama nie będzie zazdrosna . 8. można się nie przejmować iż jest się kurduplem poniżej 185 cm

Nie wywlekam, stwierdziles ze zdanie jest wiecej warte gdy wywoluje reakcje. Wiec dalam przyklad, a z doswiadczenia sa najlepsze;)

wiesz to IKE z własnego doświadczenia? nie bałdzo :( nie jestem prawiczkiem:(:(:(