Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakas dziwnnaaaa

jestem brzydka a faceci mowia ze sliczna

Polecane posty

Gość jakas dziwnnaaaa

w lusterku widze brzydka twarz, mam bardzo nisska samoocene, nie wychodze z domu jesli nie musze a jak juz wyjde to zawsze faceci sie za mna ogladaja. jest to mile ale nie wiem jak to mozliwe i co oni widza....

Gość nathan231
po prostu albo ci sie wydaje że jestes nieatrakcyjna( czlowiek generalnie podchodzi bardziej krytycznie do oceny siebie od otoczenia) albo trafiasz wlasnie na takich kulturalnych ktorzy z grzecznosci i dobrodusznosci sie tak zachowuja

psychoza, zaburzony obraz siebie przez niską samoocene. JAk anoreksja :) Pokaż zdjecie kotrip@wp.pl Nie wstawie go tu. Ocenie :)

Gość kasiaaaa aaa
Nie każdy może być piękny :) Na świecie potrzebne są też różne brzydkie osoby, może faceci to mówią z litości do Ciebie? :) W każdym razie lepiej być brzydkim niż np. niepełnosprawnym

Gość mullermilk
moze się z ciebie nasmiewają

Gość jakas dziwnnaaaa
zdjecia nie wysle bo na zdjeciach wygladam inaczej niz w realu.... troche ladniej...byc mozete wszystkie komplementy ktore slysze są z grzecznosci, nigdy sie nad tym nie zastanawialam

Gość alsjakshsd
moze sie zle oceniasz

Gość jakas dziwnnaaaa
no wlasnie juz sama nie wiem, sa czasem dni ze sie czuje swietnie w swoim ciele i mam wtedy lepsze samopoczucie....ale te dni zdarzaja sie naprawde rzadko