Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruuuuuuuuu2

Tylko 2 miesiące znajomości,więc czemu teraz tak cholernie boli?

Polecane posty

Gość gruuuuuuuuu2

:(

Gość oj mam to samo
chociaz u mnie krocej bo miesiac a przeżywam juz 3:o

Gość gruuuuuuuuu2
oczywiście ze skonsumowany , nawet z języczkiem !

Gość gruuuuuuuuu2
podszyw tym razem mnie zaskoczył,bo odpowiedź niestety byłaby taka sama, niestety konsumpcja była,może dlatego tak mocno boli,kobiety o wiele bardziej emocjonalnie podchodzą do spraw seksu :o

Gość gigi gigi
dziewczyny - jesteście żałosne, oni penie nawet nie pamiętają waszych imion

Gość gruuuuuuuuu2
Hmm,jaki był...Wydawało mi się,że wreszcie poznałam świetnego, normalnego, poważnego, odpowiedzialnego faceta. Dokładnie słuchał tego co do niego mówiłam, pamiętał co lubię, a za czym nie przepadam. Zabiegał o spotkania i był pierwszym facetem, który tak głęboko patrzył mi w oczy. Wierzyłam, że jest szczery kiedy mówił, że traktuje mnie poważnie, że nie chce tylko letniej przygody :( Ubierał się normalnie, mamy po 27 lat

Normalnie ? Czyli chodzi cały czas w garniturze :) Sam bym ryczał gdyby takie coś my mnie spotkało po takiej bliskości. Minie z czasem. Następnym razem poczekaj z seksem pół roku, to przesiejesz chłopców od prawdziwych mężczyzn :) Tylko czy wytrzymasz tyle.....

Gość neklo
"Następnym razem poczekaj z seksem pół roku, to przesiejesz chłopców od prawdziwych mężczyzn" co za bzdurna rada :o

Gość gruuuuuuuuu2
Nie nie,nie chodził w garniturze ;) Jeansy, jakiś t-shirt czy sweterek. Spokojnie wytrzymałabym pół roku bez seksu, oddałabym wiele za kogoś kto wreszcie by mnie szczerze pokochał. Ten okazał się rzeczywiście ,,chłopcem", najpierw przestał się odzywać, a gdy juz w końcu zaproponował spotkanie,to w ostatniej chwili je odwołał, stchórzył. A dzisiaj się dowiedziałam, ze wrócił do byłej. Przykro mi najbardziej z tego powodu, że widocznie uznał, że nie zasłużyłam nawet na najbardziej banalne wyjaśnienie i kulturalne zakończenie znajomości :(

Gość casndfjdb
patrzenie głęboko w oczy jest chwytem podrywaczy. słuchanie słów faceta a nie weryfikowanie ich poprzez obserwację zachowań jest bardzo niebezpieczne. trzymaj się, w końcu przejdzie.

Wrócił do byłej, pewnie traktował Cie jako zemste na kobiecym świecie, no i chciał poruchać. Chociaż 4 miesiace poczekaj, to nie tak długo :) Pamietaj ze są na tym świecie prawdziwi szanujący innych faceci :) Też sie nie mścij bo to błędne koło.

Gość Takich wybieracie
to liczcie się z takim finałem