Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkaolaaaa

Jestem załamana z powodu mojego wyglądu :(

Polecane posty

Gość brzydkaolaaaa

W sumie zawsze miałam się za przeciętną, ni to ładne, ni to brzydkie..Ale dziś normalnie się załamałam, jak usłyszałam komentarze pewnych dresiarzy. Szłam sobie normalnie ulicą i mijałam kamienice stało tam paru kolesi w dresie, jakoś nie zwróciłam na nich uwagi, miałam słuchawki na uszach. Ale po chwili usłyszałam "Eee tyy", "Halo koleżanko", "Siemanko" myślałam że to nie do mnie, potem jeden krzyknął "Ty koleżanko w czarnym", więc się odwróciłam i jeden mówi "Ładna jesteś" no to się uśmiechnełam i mówię "Dziękuję", na to on "Hehehe żartowałem", wszyscy wybuchli śmiechem, a ja poczułam się jak śmieć :| Popsuty humor na najbliższy rok :(

Gość niuu
Faktycznie jest się sens przejmować zdaniem dresów z ulicy. Weź przestań.

Bez przesady, z każdego można zrobić łądną osobe, może zmień swój ubiór? zapuść włosy? Zacznij dbać o siebie. Mi się wydaje że poprostu jesteś zaniedbana

Gość brzydkaolaaaa
Oj, uwierz zaniedbana nie jestem. Nie jestem gruba, figura mi właściwie wcale nie przeszkadza, jest ok, tylko rysy twarzy. Włosy mam w porządku, długie, mało zniszczone. No wiem, że to niby tylko dresiarze z ulicy, ale jednak usłyszeć takie coś to nic miłego :o

Gość Details are no complete
Niestety masz debilne problemy autorko i to bynajmniej nie jest prawdą "objawioną-absolutną"kaffe tylko po prostu prawdą

Gość niuu
E tam, są ludzie, którzy najpiękniejszej dziewczynie tak samo powiedzieliby. Po prostu to była złośliwość, szpila do wbicia -żeby ci przykro było. I jak widac się udało.

Gość brzydkaolaaaa
Ale chłopaki? No bo rozumiem, że kobieta kobiecie z zazdrości potrafi powiedzieć wszystko, ale po co mieli by mi sprawiać przykrość z czystej złośliwości, skoro pierwszy (i mam nadzieje ostatni :o ) raz w życiu ich widziałam..eh

Gość levviatan nl
kochałbym cię :)

Gość niuu
A co myślisz że chłopaki to takie serca na dłoni? Weź przestań, bo mało wiesz o świecie. A już tacy dresiarze to mają największą radochę z takich złośliwości. Uwierz nie tylko kobiety takie są. A po co to zrobili -a choćby po to żeby mieć z ciebie ubaw, z twojej reakcji. Jeśli człowiek jest prymitywny to i prymitywne rozrywki go cieszą.