Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viiita

nastoletnia samotna matka, co dalej?

Polecane posty

Gość viiita

witam, nad dzieckiem do moich 18 urodzin opieke maja moi rodzice. opieka ta przechodzi na mnie ponoc automatycznie po uzyskaniu pełnoletnosci. z ojcem dziecka nie jestem, nie jest wpisany na akcie urodzenia, ani uznany prawnie. sprawa o ojcostwo bedzie po moich urodzinach i wtedy równiez o alimenty. ale skoro on nie ma żadnych dochodów ( również jest jeszcze niepełnoletni), to wogole sąd mi je od niego przyzna, czy obowiązek płacenia ich przejdzie na jego rodziców?

Gość offerma prawdziwy
już się zaczyna się sępienie kasy :O kobiety to kurwy jebane !!!!

Gość palladda
nie obrazaj jej-kazdy tatus ma obowiazek placic alimenty a tylko skurwiele pojebame chuje sie migajaa od tego

Gość Slow_Girl
Po co Ci było to dziecko? Moim zdaniem nie powinnas utrzymac zadnej pomocy od panstwa, szkoda pieniedzy na takie cos jak ty. Jak pomysle, ze niektorzy rodzice nie moga miec dzieci to mnie krew zalewa

Gość viiita
nie,ale jakies konsekwencje tego ze ma dziecko rowniez musi poniesc,a nie tylko ja i moja rodzina.skoro nawet nie utrzymuje kontaktu. mezczyzni sa jeszcze gorsi !!!!!!!!

Gość zaczarowany olowek10000
obowiazek przejdzie na jego rodzicow. A takich jak ten degenerat offerma nie czytaj. On nie slyszal, ze aby miec dziecko potrzeba dwojga. I oboje ponosza za nie odpowiedzialnosc. I maja obowiazek na nie lozyc.

Gość XCVBUIO
jak ty dupczysz, wiesz co to geny????????????? I CO MAJA TWOJE URODZINY DO TEGO PROWO 0/10

slow girl ale gdzie ona pisze o pomocy od panstwa? Czytanie ze zrozumieniem sie czyta. No chyba, ze slow odnosi sie do twojej umiejetnosci przyswajania slowa pisanego

Gość viiita
ale o co ci chodzi? nie robie krzywdy mojemu dziecku, kocham je nad zycie, wychowuje. a to ze mam je mlodo trudno, stalo sie. nie masz prawa mnie potepiac za to. sa kobiety starsze ode mnie ktore nie potrafia docenic tego ze maja dziecko i wyrzucaja je na smieci albo krzywdza tak jak chociazby ta cała matka madzi i to je powinnas krytykowac !!!

*czytanie ze zrozumieniem sie klania. Ona sie dupczyla, a on co, lepszy? Hipokryci

Gość viiita
a co jezeli bedzie utrudniał przebieg sprawy i np nie przyjzdie na wytyczony termin albo nie bedzie sie godził na badania dna? bo ze potwierdzi ojcostwo słowami, szczerze wątpie.