Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pęcherz

częste sikanie

Polecane posty

Gość pęcherz

czesto sikam,nie boli ani nie szczypie mnie podczas oddawania moczu.Możliwe że to na tle nerwowym?słyszałam ze to możliwe,spotkało to jużkogoś?

Gość xan71a
Miałam identyczny problem, Brałam furaginum ale nic nie pomogło. Byłam nawet u ginekologa ale on też nic nie stwierdził. Męczyłam się z miesiąc i wkońcu pewnego dnia samo przeszło:/

Gość jak najbardziej możliwe
że to na tle nerwowym! Sama jak się stresuję,denerwuję to latam co chwilę sikać:o

Gość kasiasiaisa
A no właśnie jestem taka nerwowa że szok,wczoraj pokłuciłam się z mężem i to bardzo i dzisiaj już miałam latanie do wc.Ma, jakiś syrop na uspokojenie,wziąć?Jak sądzicie?:(

Gość tataatsa
mam niestety to samo, bardzo często oddaje mocz... a noc jest dla mnie koszmarem... 5-6 razy to standard. W dzień też sikam częściej niż kiedyś. Nie odczuwam przy tym żadnego bólu... jedynie w nocy gdy obudze się z pełnym pecherzem i go oproznie to wtedy czuje ból w podbrzuszu, gdy mam mniej moczu nic mnie nie boli. Często mam tak że wysikam się i gdy tylko wstane znów czuje parcie na pęcherz. Masakra jakaś nie wiem co z tym robic.