Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniuskaxxxxxxxxx88

Zabieg a okres - POTRZEBUJE POMOCY

Polecane posty

Gość Aniuskaxxxxxxxxx88

Za miesiac mam miec zabieg na przegrode nosa i jednoczesnie plastyke nosa i wypada mi w tych dniach miesiaczka.. Zabieg byl ustalany ponad rok temu wiec nie moglam wtedy dokladnie wyliczyc kiedy wypadnie okres. Kilka tyg. temu bylam na konsultacjach w sprawie zabiegu i lekarz powiedzial ze nie moge miec w tych dniach miesiaczki.. W jaki sposob miesiaczka moze przeszkadzac przy takim zabiegu? I jakie sa jeszcze sposoby przesuniecia oprocz tabletek? Czy sa jakies inne? A jesli nie to czy koniecznie musze miec recepte zeby je wykupic? Zaznaczam ze nigdy nie przyjmowalam tego rodzaju tabletek.. Z niecierpliwoscia czekam na odpowiedzi..

Gość No to nie dostała
Dwa razy zabieg,a potrzebujesz pomocy??hmmmmmm

Gość asdfghkj
Miesiączka wpływa na krzepnięcie krwi i możesz mieć w czasie i po zabiegu zwiększoną tendencję do krwawień. Zadzwoń do szpitala i powiedz, jak sprawa się ma- może na Twoje miejsce przełożą kogoś, kto ma termin np. tydzień później, a Ciebie wtedy na jego. No chyba, że chcesz kombinować z tabletkami, ale to tylko pod kontrolą ginekologa. Ja zresztą nie polecam eksperymentów, przy pierwszym opakowaniu tabletek podkrwawiałam chyba przez 3 tygodnie, zanim ogranizm się przyzwyczaił, a chyba nie o to Ci chodzi ;)

Gość kasiasiaisa
no nie można zrobić zabiegu podczas okresu bo to grozi krwotokiem.Najlepiej idź do gina i powiedz mu jaki masz problem.Może sa dostepne tabletki które nie przeszkadzają w zoperowaniu a przesuną Ci okres

Gość Aniuskaxxxxxxxxx88
Dzięki za odpowiedzi ;) W tym problem, że mozna przelozyc ale z czekaniem kolejnego prawie roku... Wiec tez nie wiadomo jak za rok sie trafi... Chyba pozostana mi te nieszczesne tabletki... ;/