Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co to

kolejny temat z serii czy moge byc w ciazy?-tabletki

Polecane posty

Gość a co to

No wiec jak wyzej...ostatni raz wspołzylam prawie 2 tyg temu.Skonczył we mnie.Wchodzac w szczegoły jak doszedł to jeszcze mnie brzydko mowiac posuwał czekajac az ja dojde(dopuki nie sflaczał:P) Biore tabletki antykoncepcyjne ALE bardzo duzo pale papierosów grubo ponad 10 dziennie.Dzien przed stosunkiem pilam alkochol.Wszystko bylo by ok ale od wczoraj kreci mi sie w głowie bolaly mnie piersi i dzis brzuch pobolewał nadomiar tego dzis zrobilo mi sie tak niedobrze ze puscilam pawia na ulicy czy to jakas niestrawnosc czy ciaza? Tabletki stosuje od 2 miesiecy od tamtego czasu nie mialam uplawow a od 3 dni mam.....Dzis chcialam kupic test ciazowy ale pech bo dzis wszystko pozamykane.....Prosze o odpowiedz doswiadczone osoby.

Gość niuu
A co jest napisane w ulotce na temat tego co może zaburzyć działanie antykoncepcji?

Gość a co to
Dobrze wiem ze papierosy,alkochol dlatego to napisałam kilka lat temu tez brałam tabletki pilam palilam i nie zaszlam pomimo codziennego sexu teraz mam rzadziej

Gość a co to
Pytam czy objawy moga byc realne?

Gość a co to
halo odpowie mi ktos?:(

Gość a co to
podnosze do rana jeszcze daleko by isc po test

watek jak w tobie skonczyl az zflaczał moglas sobie drowc chyba to jest wogole nie istotne w tym watku.watpie abys była w ciąży idz do lekarza lepiej zrobi ci usg badania wirtulanie nikt ci nie powie czy możesz byc w ciąży

ja tez brałam kiedys tabletki i paliłam sporo fajek i nie zaszłam w ciąze papierosy nie maja tu nic do rzeczy. jezeli bys opusciła jakas tabletke to wtedy jest tam jakas możliwosc sa historie ze kobieta zachodzi w ciaze pomimo brania tabletek ale to jest w sytuacjach gdy jak mowie zapomniała i tabletce bierzesz antybiotyki masz jakies zatrucie wymiotujesz takie sytuacje

skoro bierzesz tabletki od 2 miesiecy to moze poprostu ci nie pasuja organizm nie toleruje ich i bedziesz musiała zmienic

Gość a co to
rano zrobie test

Gość Perw mobilna
Palenie nie obniża skuteczności tabletek, a "jedynie" zwiększa ryzyko zakrzepicy. Alkohol nie zmniejsza skuteczności tabletek, jeśli z jego powodu nie zwymiotujesz krótko po przyjęciu tabletki. Następnym razem czytaj ulotkę uważniej.