Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonia_26

Temat za rzadko poruszany...

Polecane posty

Gość Sonia_26

Nie jestem przeciwniczką ciąży ani dzieci. Uważam, że dziecko to cud. Jednak zanim kobieta się na nie zdecyduje powinna zastanowić się, czy jej partner jest na pewno odpowiedni do tego by mieć z nim dziecko. Czy po porodzie będzie w stanie zaakceptować to: http://ebobas.pl/artykuly/galeria/739/5333 czy może będziesz kolejną kobietą, która żali się, że po pojawieniu się dziecka stosunki z mężem ochłodziły się? A czy Ty jesteś w stanie zaakceptować siebie taką? Zwłaszcza jeśli jesteś młodą 20-stoletnią dziewczyną i masz całe życie przed sobą. Czy na pewno tak Ci się spieszy do tego by już teraz stracić swoją jędrność, dziewczęcość, urodę?

Gość Sonia_26
No niestety, wygląda obrzydliwie, jak skóra staruszki.

Gość Sonia_26
Kurczę, trochę już żyję na tym świecie, a dopiero niedawno dowiedziałam się jakie mogą być pozostałości po ciąży i jestem naprawdę w szoku.

Gość niuu
No już nie generalizujmy -nie każda kobieta ma taki brzuch po ciąży nawet jeśli ma rozstępy.

Gość Hurrra!
No juz nie przesadzajcie. Wrednosc az z was wyplywa uszami.

Gość liamiusoo
moga ale nie musza urodzilam 2 dziecko prawie 3 lata temu, po roku cwiczen i dbania o skore brzucha nie bylo roznicy w wygladzie przec ciazami i po... mam obecnie 61 cm w talii i ładną, napiętą skore na brzuchu...

Gość liamiusoo
a poza tym wybacz autorko, ale przedkladanie wygladu nad fakt posiadania dzieci jest dla mnie przejawem totalnego braku dojrzalosci... a jak zachorujesz na raka i amputuja ci piers to co? bedziesz na to przygotowana?

Gość gufikolka
Autorko, jestes płytka i prózna i tyle w temacie Wklej zdjęcie swojej tępej gęby-zapewniam cie ze na pewno wyglada gorzej niz ten nieszczesny brzuch na zdjeciu:O

Gość do autorkiiii
Dorosnij dziecko:O Bardzo ubawił mnie ten tekst "czy może będziesz kolejną kobietą, która żali się, że po pojawieniu się dziecka stosunki z mężem ochłodziły się? " uwazasz, ze stosunki miedzy malzenstwem psuja sie bo kobieta gorzej wyglada? wow, ogarnij sie, kiedys sie zestarzejesz, pomarszczysz i osiwiejesz wyglad to dla normalnych ludzi kwestia drugorzedna, fakt lepiej byc pieknym i mlodym i jędrnym ale uwierz mi dziecko, sa sprawy wazniejsze w zyciu

Gość yukili
zawsze można zgasić światło...

Gość Frykaska
Urodziłam troje dzieci i mój brzuch NIGDY tak nie wyglądał. Nie generalizuj, jeśli zdarzyło się to twojej mamie lub siostrze.

Gość Szyderra
czy jej partner jest na pewno odpowiedni do tego by mieć z nim dziecko. Czy po porodzie będzie w stanie zaakceptować to: Sugerujesz, że powinnyśmy zbiorowo wydać się za jakiegoś miłosiernego pastora? :P

Sonia_26 Ty i Tobie podobne kretynki powinny byc od razu steryzlizowane , zeby nie przekazywac z pokolenia na pokolenie wrodzonego infantylizmu i debilizmu :O Każdy kto ma niezbędne minimum zdrowego rozsądku i szarych komórek oraz stycznośc z rzeczywistością WIE , że ciąża jest obciążeniem dla organizmu i może pozostawiac różne "pamiątki" ( a taki brzuch to jedna z mniej dokuczliwych pozostałosci) I aby miec dziecko, trzeba niestety DOJRZEC. 🖐️

Gość na 2013/2014??
entant terrible-dokladnie !! i tyle w temacie tego pustaka:O

Brzuch w pierwszym momencie po porodzie może nawet wyglądać gorzej :-) Taki wielki pusty worek :-) Ale natura tak to sobie wymyśliła że w większości przypadków wszystko się pięknie wchłania a im jesteś młodsza tym szybciej i lepiej :-) Więc argument o 20latce trochę nietrafiony!!! Jedyne co tak naprawdę może zostać to rozstępy ale i one bledną z czasem a jak komuś bardzo przeszkadzają to może sobie je usunąć laserowo. Najgorsze brzuchy pozostają po mnogich ciążach.... i nie mówię tu o bliźniakach. I tak jak dziewczyny piszą wyżej - skoro te zdjęcia są Twoim największym zmartwieniem jeżeli chodzi o posiadanie dzieci to chyba do tego jeszcze nie dorosłaś/dorosłeś!!!

Gość o zesz w morde..............
a to zdjecie, ktore wklejilas, pewnie jest zdjeciem twojej matki po urodzeniu ciebie???? :O wspolczuje!