Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Narzeczona89

sesja narzeczeńska

Polecane posty

Gość Narzeczona89

Czy warto robić taką sesję przed ślubem???? czy to tylko tak na prawdę dodatkowe i niepotrzebne koszty???

moim zdaniem to zbedny koszt, a wogole to po co to wam?? chcecie to wykorzystac na plycie czy cos?? a nie macie zadnych wspolnych zdjec kiedy jeszcze "chodziliscie" ze sobą? takie zdjecia sa trochę sztuczne moim zdaniem ale jak chcesz to prosze bardzo to twoj wybor

Gość Narzeczona89
Ale mi nawet nie chodzi o zdjęcia bo przecież jakieś tam mamy ale słyszałam, że to jest dobre pod tym wzlgędem, że można poznać fotografa, zobaczyć jak się z nim pracuje i jakie na prawdę robi zdjęcia chociaż wydaje mi się, że to jednak zbędny wydatek ale może skoro warto to bym się zdecydowała

Gość Palomaaa
Jeśli macie ochotę to dlaczego nie? Mój znajomy robi zdjęcia i ostatnio np. narzeczona jako prezent zasponsorowała swojemu narzeczonemu jakieś fajne auto na jeden dzień. I w tym aucie zrobili sobie sesję przy okazji.

Gość pm2011
my zdecydowaliśmy się na taką sesję z kilku względów: - chcieliśmy zobaczyć jak pracuje nasz fotograf i móc uzyskać od niego cenne rady, które przydadzą się w dniu ślubu - pięknych i profesjonalnych zdjęć nigdy za dużo, a my niestety nie posiadamy za dużo wspólnych zdjęć w albumie - była to super okazja na wykorzystanie próbnej fryzury i makijażu - oczywiście piękna pamiątka i jedne z najwspanialszych wspomnień i doświadczeń w moim życiu My nie płaciliśmy dużo za sesję narzeczeńską, w sumie to fotograf wziął te pieniądze jako zaliczkę za pakiet ślubny.

Gość Fotograf na Ślub
Witam serdecznie:) Taka sesja to napewno fajna okazja do zapoznania się z fotografem, ze stylem jego pracy i przede wszystkim okazja, by przyzwyczaić się do obecności obiektywu, dzięki czemu w dniu slubu młodzi nie stresują się dodatkowo obecnością fotografa. Cyklicznie miewam promocje na sesje narzeczeńską, która jest GRATIS dołączana do reportażu. Zapraszam do kontaktu. Oto adres do mojej strony http://www.artisticzoom.pl/ i bloga http://www.artisticzoom.pl/category/slubnie/ Pozdrawiam. Anita K.