Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lulusia rtg

Czy ma sens kupno mieszkania w mojej sytuacji?

Polecane posty

Gość Lulusia rtg

Jestem sama i szkoda mi wydawać pieniędzy na wynajem, a już nie chcę mieszkać z rodzicami. Czy lepiej w mojej sytuacji kupić mieszkanie 2 pokojowe czy 4 pokojowe ? Czekać na męża i wtedy zadecydować co kupić w co zainwestować . Co byście zrobili na moim miejscu ?

Gość Palomaaa
Zależy czy masz stałą pracę i stać Cię na ratę mieszkania.

Gość jobek9
zbieraj kase inwestuj ją i jak cię będzie stać to wtedy kup u rodziców zawsze najlepiej matka ci posprząta wypierze ugotuje moim zdaniem tylko pacany uciekają z domu rodzinnego chyba że stać ich na pomoc domową

Gość Lulusia rtg
Stać mnie, ale obawiam się,że w przyszłości okaże się,że np druga połówka będzie miała juz mieszkanie, albo byłoby nas stać na dom. Może głupio myślę i zbyt wybiegam z przyszłością.

Gość Lulusia rtg
jobek, za gotówkę, to raczej nie będzie mnie stać i tak mam duży wkład własny,ale to jest z 20 procent, a gdzie reszta?

Gość Palomaaa
To wtedy sprzedacie dwa mieszkania i kupicie dom. A teraz to będzie tylko Twoje mieszkanie i w razie rozwodu nie będziesz się musiała dzielić z nikim

Gość Marcin_wwaaa
lepiej poznaj faceta i razem cos kupcie, ew wezcie kredyt Samemu mieszkajac to mozna zdziczec, wracac z pracy a tu nikt nie czeka, no moze kot.

Gość jobek9
jak jesteś dziewczyną to nie jest wstyd mieszkać z zgredzikami gorzej jak byś była chłopem no cóż moim zdaniem poczekaj jeszcze trochę może twój luby będzie mieć apartament ;)

Gość Lulusia rtg
Mam super rodziców, nie wstydzę się również mieszkać z nimi. Może kupić tańsze 2 pokojowe i ewentualnie kiedyś dać pod wynajem. A jak będę cały czas sama to chociaż na przysżłość będę miała swoje lokum.

Gość Marcin_wwaaa
odkladaaj narazie kase,zrob moze lokate

Gość Lulusia rtg
Teraz się skłaniam, jednak do odkładania pieniędzy i mieszkania u rodziców, a wy kupowlaiście mieszkania po ślubie ?