Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ameooe

zaluje ze bylam niesmiala.. podstawowka, gimnazjum, liceum

Polecane posty

Gość ameooe

w podstawowce to wiadomo jak za dzieciaka, glupie zabawy, lisciki, gra w butelke, w gimnazjum ograniczylismy kontakt do 'czesc' i niesmialych spojrzen a w liceum juz kompletnie urwalismy kontakt, udawalam ze go nie widze, nie wiem jak z jego strony. no i teraz nasze drogi sie rozeszly a ja do dzis nie wiem jak to nazwac uczucie.. niby nie milosc.. ale brakuje mi go, chcialabym go poznac, przebywac z nim, czasem jak zobacze jego zdj na facebooku to zaluje tych wszystkich lat, nie moge wybaczyc swojej niesmialosci :o i teraz tak mysle... przeciez nie napisze do niego ' czesc , spotkamy sie? ' i na dodatek mieszka 200 km od mojej miejscowosci.. no cholera nie moge odzalowac tego :o a co jesli bylismy sobie pisani?

Gość czasami też mam takie myśli
o moim dobrym koledze z podwórka ze szczenięcych lat, który na zawsze pozostanie w mojej pamięci, a teraz ma żonę, dziecko i mieszka za granicą. Co jeśli byliśmy sobie pisani, ale po dłuższym namyśle myślę sobie Nie, chyba jednak nie czułabym się spełniona, rozglądałabym się za innymi :P

Gość ameooe
do tego był czarnoskóry i 20 cm badyla

Gość ameooe
moze faktycznie nie bylismy sobie pisani skoro nic z tego nie wyszlo?

Gość Anna Behton
ja tez zaluje wielu rzeczy... Szczegolnie tych ktorych nie zrobilam.. Coz, tak to juz jest ze czlowiek madry po fakcie... Zalujcie tylko tych rzeczy ktorych nie zrobiliscie....

Gość ameooe
no niestety zaluje zwlaszcza tego.. czego nie zrobilam. nie zaluje tego co zrobilam a zrobilam mnostwo glupich rzeczy ale przynajmniej wiedzialam na czym stoje.. a teraz :( moze stracilam szanse na cos wspanialego..