Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeelandra

Nie mogę zaakceptowac wyglądu mojego krocza po porodzie :(

Polecane posty

Gość zeelandra

Urodziłam 3 tygodnie temu, byłam nacinana, szwy już zdjete ale nie podoba mi się moja cipka. Wcześniej wszystko było zwarte, jędrne a teraz nie dość że blizna, która boli i szpeci to jeszcze mam taką wielką dziurę, wargi jakieś takie zwiotczałe :( U was tez tak było? Kiedy krocze będzie estetycznie wyglądało?

Gość flora pro aktif
a po co sobie tam zaglądasz?

Gość gryty
Juz nie będzie tak jak kiedyś :O

Gość kasiiiaaa
urodziłas 3 tyg temu!!!! ja na poczatku byłam tez pzrerażona. Po roku wszystko wróciło do normy, jest ładnie i ciasno.

Gość jbjj
oj poczekaj jeszcze, niedlugo wszystko wróci do normy i bedzie wyglądało tak jak przed - wierz mi :) ja po porodzie miałam miazge miedzy nogami, tak strasznie mi wszystko napuchło i rwało, myslalam ze juz nie bede wyglądać jak przed porodem, bałam sie ze to koniec mojego zycia seksualnego Nie martw sie poczekaj.. naprawde wszystko do poprzedniego stanu.moze byc ze jest mniej jędrne-, jasne ze tak - to wina hormonów, jak i sie unormują hormony to wszystko bedzie jak wczesniej.\ pozdrawiam

Gość znowu ty
Dopiero 3 tydzien od porodu.Poczekaj troche niech sie zagoi.To nie tak ,że hop siup

Gość a gdzie mieszkacie bo
ja mialam podobnie z tym ze musialam isc na plastyke krocza bo mnie zle zszyli po nacieciu... teraz niby jest lepiej bo mnie nic nie boli podczas stosunku ale i tak nie jest tak jak bylo wczesniej- nie wiem czy to tak trudno zrobic tych kilka szwow....

Gość bezeduryyyyy
nie wiem, kto pisze takie bzdury, bo tak jak bylo to juz NIGDY nie bedzie, niestety. No chyba, ze mialyscie cesarke ;) Ja mialam strasznego dola po porodzie, kilka miesiecy sie pozbierac nie moglam. Bol i dyskomfort podczas stosunku tez sytuacji nie poprawial... Teraz jest ok, nie boli, tyle ile sie dalo to "wycwiczylam", ale duza dziura (wejscie do pochwy) pozostala :|

Gość ochjaaaaaaaaaaaaaa
poczekaj może się polepszy, a w międzyczasie zbieraj na plastykę. Jak się nie polepszy będzie jak znalazł, a jak się polepszy, to wydasz na np wakacje.

Gość ijksdjksdjjksd
Ja jakbym miała zbierać to od razu na wakacje a nie jakąś plastykę pochwy. Litości ale wakacje byłyby dla mnie ważniejsze niż cm różnicy w szerokości pochwy.