Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 165-48

Czy to filigranowa dziewczyna?

Polecane posty

Gość 165-48

Ważąca 48 kg przy 165 cm wzrostu? Czy jeszcze nie?

Gość autorko
ja tyle mam ale nie powiedzialabym tak o sobie filigranowa jest moja kolezanka ktora nie wiem ile wazy ( mysle ze podobnie) ale jest taka fajna malutka ma moze z 158

Gość 165-48
jesli na 158 cm ma az 48 kg to na pewno nie jest filigranowa, sorry ;)

Gość taka jest prawda!!!!!!!!!!
filigranowa to drobniutka, musi miec taka budowę :o i to nie od wagi zalezy bo może być grubej budowy a mało wazyć:o

Gość 165-48
Dziewczynka_Z_Zapałkami Filigranową to się jest mając poniżej 160 i wagę 45-50 kg ha ha no sorry ale np laska 155 cm ważąca 50 kg jest gruba a nie filigranowa ;)

Gość yjhnmn
rozumiem, że ja ważąc 48kg przy 155cm jestem tłusta? :o

Gość autorko
napisalam ze nie wiem ile wazy bo mnie to srednio interesuje ale jest filigranowa wierz mi :) jest niziutka, dribniutka, chudziutka ... taka fajna tylko i wylacznie w na dziale dzieciecym kupuje ubrania mi tez sie to zdarza ale spodni np tam nie kupie wracajac do tematu 165 i 48 kg wagi to normalna budowa ciala ja waze i mierze tyle teraz po urodzeniu dziecka. kiedys wazylam mniej ale i tak nie bylam filigranowa bo wzrost jest przecietny

Gość ifefo
haha ja waze 58 przy 165 i kazdy facet sie slini :o ale oczywiscie wg was jestem tlusta jak cholera

Gość 165-48
"Filigranową to się jest mając poniżej 160 i wagę 45-50 kg " - czyli wg tego laska poniżej 160 to ta 150 - 159 cm (na przykłada) więc i ta 150 cm może ważyć 45 kg - 50 kg by wg ciebie byc filigranowa :D tak 48 kg na 155 cm to ciut za dużo

Gość 165-48
ifefo też masz ciut za dużo, zamiast 107 od wzrostu powinno sie odjac 110 minimum

Gość yjhnmn
to ile powinnam ważyć? :o

Gość 165-48
yjhnmn i tlusta nie jestes ale 155 cm - 110 czyli powinnas wazyc 45 kg , ja wg tego powinnam wazyc 55 kg ale waze mniej wiec sie pytam czy jestem filigranowa?

Gość autorko
a ty sie pytasz bo...? chcesz wiedziec czy jestes filigranowa? chcesz byc filigranowa? odchudzasz sie intensywnie?

Gość ifefo
165-48 ty chyba chora jestes :D 'ciut za duzo' ? ja sie czuje zajebiscie w swoim ciele, mam na czym siedziec i czym oddychac, przy tym nie mam fald na brzuchu. za nic nie chcialabym schudnac 1 kg mniej

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
ja mam 158 i waże 46 . jestem filigranowa ;)

Gość 165-48
ifefo no to dobrze ze sie tak swietnie czujesz z 3 kg nadwagą :)

Gość 165-48
Monikaaaaaaaaaaaaaa ty już raczej tak ale czy ja tez? też mam mniej wagi jak odejme od wzrostu 110

Też dużo zależy od tego, czy dziewczyna ma więcej mięśni, niż tluszczu np Mięśnie zajmuja optycznie mniej, ale ważą więcej, więc można ważyc te 48 przy 155 i wyglądać nadal b. dobrze. Na pewno nie jest gruba, bez przesady. ;p

Gość ifefo
z 3 kg nadwaga hahaha :D lecz sie dziewczyno

Gość 165-48
gruba na pewno nie, ale szczupla tez na pewno nie no chyba ze codziennie by cwiczyla i mialaby piekne miesnie na brzuchu , lydkach

Gość 165-48
ifefo widze ze nie przyjmujesz krytyki i wyzywasz tlumacze ci prosty rachunek 165 - 110 = 55 kg

Gość melissska
ja jestem filigranowa:) mam 165 i waze 40,6 kg! uwazam ze waga 48 to mega duzo i napewno nie ma co mowic o byciu filigranowym ! tak jak tu ktos napisal tyle to moga wazyc baby po porodach fu

Gość 165-48
bo chce byc filigranowa , odpowiada mi ta waga :) a z 55 kg gorzej bym wygladala, to jest max jaki moglabym wazyc

Gość 165-48
melissska ty jestes anorektyczka a nie filigranowa

Gość filigranowa panna
za wysoka na filigranowa. to jest szczapa jak cos, ja jestem filigranowa 156 i 47 kg