Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 165-48

Czy to filigranowa dziewczyna?

Polecane posty

Gość 165-48
mam S i M. to nie jestem filigranowa?

Gość ifefo
jakiej krytyki? bo ty uwazasz ze ja mam jakas nadwage? bo gdzies przeczytalas ze od wzrostu trzeba odjac 110? :D nadwaga jest wtedy kiedy wartosc bmi przekracza 25.

Gość 165-48
ważysz okolo tyle co ja majac 10 cm mniej wiec na pewno ni ejestes filgranowa, bedziesz jak schudniesz ;)

Gość uladana
chyba was pogięło, mam 158cm ważę jakieś 50-51kg i wszystkie ciuchy mam xs/s czyli jestem tłusta wg was?

Gość efwefewfewfewf
o boże jakie wy jestescie durne...

Gość filigranowa panna
jestem filigranowa i kazdy mi to mowi a ty jestes szczapa po prostu zazdrosna w dodatku bo nie masz szans na bycie filigranowa. Niwe widzisz mnie tepoto wiec gowno wiesz

Gość melissska
a ty to moze nie jestes piszesz o 3 kilowej nadwadze o dazeniu do szczuplosci masz obsesje zeby malo wazyc witaj w klubie:D

Gość efwefewfewfewf
przeczytajcie swoja dyskusje od poczatku ... przeciez to by sie na demotywator nadawało :D

Gość ifefo
po prostu kolejna z tych idiotek co daza do bycia 'ana' czy jak to tam :P

Gość 165-48
jestem filigranowa i kazdy mi to mowi a ty jestes szczapa po prostu zazdrosna w dodatku bo nie masz szans na bycie filigranowa. Niwe widzisz mnie tepoto wiec gowno wiesz ha ha nie jesteś filigranowa a w dodatku chamska, wulgarna i nie przyjmujesz krytyki :) o co mam być zazdrosna? uwierz mi nie chcialabym ważyć 57 kg :D

Gość melissska
tez jestes anorektyczka a jak nie to bedziesz a wiesz czemu bo napisalam ci ze mamy taki sam wzrost ale ja waze mniej a w twojej chorej glowie juz kielkuje mysl " mozna wazyc mniej " wiec najpierw bedziesz sie odchudzac do 45 kg pozniej do 42 kg a pozniej do 40 :D CZY NIE MAM RACJI>>??? :D

Gość Ja niby można powiedzieć
,że jestem filigranowa bo waże 47 kg i mam 160... nosze S lub XS czasami . ale wcale mi sie to nie podoba we mnie wolałabym byc troche wieksza nie ubieram sie w dziecicych sklepach bez przesady .. ale czesto slysze ,, ale ty chudziutka " ,, ty jak 5 minut jestes" ,, ale ona leciutka , nic nie waży"

Gość Ja niby można powiedzieć
i niby te 47 kg wydaje sie ,ze to nie jest mało na 160 ,ale ja naprawde wygladam chudziutko . planuje przytyć do 50 , 51

Gość melissska
ona chce byc chuda za wszelka cene chce byc malutka, zeby ja kazdy zauwazal i mowil "boze jaka ty fajna drubniutka jestes" filigranowa to tylko taka latka dla niepoznaki

Gość 165-48
nie chce byc anorektyczka ale podoba mi sie okreslenie filigranowa:) ale nie wiem czy moge tak powiedziec o sobie bo wydaje mi sie ze to bardzo szczupla dziewczyna a ja jestem po prostu szczupla ide spac dobranoc :)

Gość ifefo
ale wy glupie baby jestescie :D

Gość 165-48
p.s.a w XS bym weszla ale byloby za ciasne i za opiete

Gość melissska
jassne to inaczej nie chcesz byc ana ok! ale chcesz byc filigranowa i jesli babki na forum napisaly ci ze nie jestes to bedziesz chciala jeszcze kilka kg zrzucic zeby byc? tak czy nie? wydaje mi sie ze cie wyczulam bo uciekasz

melissska Pewnie bedzie chciała, ale nic to, co najwyżej na swoją szkodę działa ;p Wystarczająco chuda by była gdyby ważyła 51-52 kg. ;) 48 to przesada jest z takim wzrostem, wg mnie. A chudnąć jeszcze bardziej? po co?

Gość ja przy wzroście
151cm ważyłam 39kg :( Mogłąm się schować za kij od mopa. Wyglądałam strasznie. Teraz ważę 45 i wyglądam ładnie :)

Gość melissska
dla mnie moze wazyc i 20 kg i 120 kg w dupie to mam udowodnilam ze jest anorektyczka bo tak mysli wiec niech mnie nie wytyka palcami chcialam ja zapedzic w kozi rog i zapedzilam 1:0 dla melisski :D a autorka nawiala bo boi sie konfrontacji na przyszlosc nie wytylaj choroby/ ulomnosci innym jesli jestes taka sama

To masz odpowiedz - filigranowa nie jestes, ale niewatpliwie szczupla. XS to rozmiar dla kobiet o wezszych ramionach, drobniejszej klatce piersiowej, ma tez krotsze rekawy i nogawki, mniejsza odleglosc miedzy biodrami i talia, wlasnie takich "super drobnych". To nie musi miec czasem wiele wspolnego z waga, ja waze tez 48 kg przy 158 cm, a rozmiar nosze 32, czasem 34. Zakupy "doroslych" ciuchow to czasem dla mnie wyzwanie ponad sily.

Gość ja przy wzroście
pasterka z porcelany Coś wiem o takich zakupach :P

Gość chcialabym nadmienic!
ze TLUSZCZ WAZY MNIEJ NIZ MIESNIE. Wiec czasami wiszacy flak zamiast brzucha bedzie wazyl mniej od tego wyrzezbionego:) ja mam 161cm i waze 48 kilo. Duzo dziewczyn uwaza,ze to o duzo za malo. Ja uwazam,ze to w sam raz. Jesli przytyc to do 50 nie wiecej.