Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE wiem!!!!!!!!

czy facet zainteresowany

Polecane posty

Gość NIE wiem!!!!!!!!

kobieta patrzy sie na nia ukradkiem? czy ukradkowe spojrzenia ,stawanie specjalnie tak by miec w zasiegu wzroku swiadcza o tym ,ze kobieta mu sie podoba?

Gość yhhhyyyy
tak,

Gość do ciebie to pisze
podoba sie - jak najbardziej

Gość NIE wiem!!!!!!!!
Czyli facet ,któremu kobieta by sie nie podobala nie szukalby jej wzrokiem ,nie patrzyl sie myslac ,ze ona nie widzi?Olewal by?

Gość a gdzieee
facet jak jest zainteresowany to działa!! a gapienie się nic nie znaczy.

Gość uleńńka
wszystko zależy od charakteru, różnie bywa.

Gość NIE wiem!!!!!!!!
Byc moze nie moze dzialac.Dlatego pytam czy samo patrzenie cos znaczy?

Gość kjhgfcdxzxcvbnm,
Faceci to wzrokowcy wiec takie patrzenie moze swoiadczyc o tym ze mu sie podobasz/

Gość moniczka :P
Niektórzy faceci to parówki patrzeć sie tylko potrafią niby tacy maczo a odezwać sie nie umieją cielaki w kobietach siła jak Ci sie podoba jakiś facet wal do niego :P

Gość vjdfhvjdhfvsd
zależy od faceta mi sie ostatnio bez przerwy wlampiał w oczy typ, który jak się okazało miał dziewczynę, albo koleżankę przed którą chciał koniecznie ukryć swoje poczynania i izolował mnie od niej gdy spotkałyśmy się w tym samym miejscu. inna sytuacja: kumpel zaczął unikać koleżankę, bo nie radził sobie z uczuciami które się w nim pojawiły. nie ma reguły, ale jedno jest pewne przedłużające się spojrzenia wg mowy ciała są oznaką zainteresowania. jeśli zawiesza ukradkiem wzrok, to raczej mu się podobasz, ale istnieją faceci nieśmiali, którzy będą reagować na początku unikaniem. sporo związków się właśnie zaczyna od zawieszania wzroku, ukradkowych spojrzeń, ale nie zawsze bo można trafić na osobę nieśmiałą, a zainteresowaną albo na podrywacza, dla którego to nic nie znaczy. zawsze istnieje ryzyko, że facet ćwiczy uwodzenie, więc trzeba patrzeć na facetów całościowo. poczekaj jeszcze na inne sygnały. może daj mu możliwość, zeby zadziałał i wtedy zobaczysz czy wykorzysta szansę.

Gość ,lllllllllljj
piszcie :)

Gość NIE wiem!!!!!!!!
moze ktos cos jeszcze dpisze ?Nurtuje mnie jego zachowanie bardzo :(

Gość Ethan_
czy to ma miejsce w pracy?

Gość dkfsifoj
jest głupim impotentem i dupą wołową. żałosne typy tak mają! oby zeza nie złapał.

Gość dkfsifoj
gapi sie ale nie podjedzie? I z patologia czas spedza z dziwkami? To jakies paranormal działąnie..speczne.. Jak jest zainteresowany to owszem gapi sie ale nigdy nie przejezdza obok kobiety bez słow,a usmiechu i nie wozi na jej oczach dziwek i patologi...jego zachowanie jest sprzeczne.. raz mowi ze teskni mija 2 dni znow patologia..a ona wyszła..I on nie korzysta z okazji aby ja poaznac pogadac? wyszła..w koncu!!!

Gość NIE wiem!!!!!!!!
Nie ,to nie ma miejsca w pracy. Spotykamy sie przypadkiem .Czasem jestesmy w poblizu siebie dluzej i wtedy ja stoje w jednym miejscu ,on w drugim i co jakis czas te spojrzenia ukradkowe ,wodzenie wzrokiem, uciekanie nim gdy sie popatrze albo wpatrywanie sie

Gość dkfsifoj
taka prawda ze jakby był zainteresowany na POWAZNIE to by podszedli porozmawiał, umowił sie, zrobił cos, a takie gapienie z dali to wiesz..nic. Bo zobacz jak to wygląda tyko gapienie.