Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka Niezgódka

Ktoś mi doradzi...kto dostał ostatnio pracę, komu sie udalo?

Polecane posty

Gość Matka Niezgódka

Studia ukończone, jeden jezyk na poziomie dobrym, nawet bardzo. Doświadczenie zawodowe kilkuletnie, zgrabne, przejrzyste CV, wysyłka mnóstwo, mnóstwo CV do wielu firm, w odpowiedzi na przeróżne ogłoszenia, nie mam wygórowanych wymagań. A jednak coś jest nie tak, nikt nie dzwoni, nie zaprasza. Co sie dzieje, co robie nie tak? jak znaleźć normalną pracę w dzisiejszych czasach???

Gość wdhdcbcccxx
mam to samo. pod most nie dlugo pojdziemy dzieckiem i mezem

Gość Matka Niezgódka
my pod most nie pojdziemy, ale po prostu chce pracowac, sie spelniac. Poki co finansowo jest dobrze, ale psychicznie gorzej. Czlowiek był przyzwyczajony do pracy, czuje sie potrzebny i moze sie realizowac. A tutaj klapa..

Gość poczytaj lobby biuściastych
bo może Tobie się tylko wydaje że CV jest zgrabne?

Gość Matka Niezgódka
haha wlasnie o takie raqdy mi chodzilo. Serdecznie dziekuje, teraz juz pojdzie z górki"

Gość księżniczka Króla Artura
co umiesz w jakiej branzy szukasz pracy na jakim stanowisku jakie miasto

Gość czy ktos ze znajomych czytal
i ocenil Twoje CV?

odpisz to ci doradze sama mam prace od 3 mc a szukałam jej 3 lata

Gość Matka Niezgódka
księżniczko, miasto duże ofert dużo - Kraków :-) Mam dośw. w obsłudze klienta i pracy biurowej (korporacja) i szukam głownie w tym kierunku, asystent, koordynator biura itd, ale też na wiele innych odpowiadam, jeśli tylko spełniam wymagania..

Gość wdhdcbcccxx
u mnie obydowoje jak narazie bez pracy

ja też z Krakowa też podobne branże :) ja wybrałam dokładnie swoja ulubioną branże i wysyłam cv do firm któe nie prowadziły rekrutacji!!!...... i się udało ale wysłałam ponad 200 cv serio jak cię nie chcą drzwiami wchodź oknami ja do firmy w której pracuje wysalałam cv 5 razy w końcu trafiłam z swoim cv na kogoś kto został dyrektorem i szukał asystentki i dostał tego dna CV zaprosił na rozmowę i jakoś poszły ale początki 2 pierwsze tygodnie były ciężkie musisz miec albo zle zrobione cv albo małe doświadczenie-kiepskie firmy (wiem po sobie teraz pracuje 3 mc wysłaalm ostatnio swoje CV i 8 firm zaprosiło mnie na rozmowe

Gość Matka Niezgódka
księżniczko, nie wiem w czym tkwi problem. Myślę, że CV jest dobre - sama pisałam znajomym i kilku osobom w rodzinie, bo mnie o to prosili, jak przeczytali moje...Fakt, nie oceniał go ekspert, ale chyba...sama już nie wiem..dziękuję Ci za porady, w takim razie będę wysyłać jeszcze więcej i uderzać w więcej miejsc..

wszyscy ktorzy pozostajecie bez pracy powinniscie sie zglaszac po zasilek... tylko to moze ukazac prawdziwy stan rynku pracy i dac wam czas na przetrwanie...

matka..... najlepiej próbować wysyłać cv do firm ktre nie rekrutują w danym czasie bo jest szansa ze twoje cv wpadnie jak moje w odpowiedniej chwili i do odpowiedniej osoby