Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kserofobia

mam 22 lata i powinnam juz szukac meza a mi jest dobrze z rodzicami

Polecane posty

Gość kserofobia

kto ma podobnie?? pisze z kilkoma facetami/chopakami jednak jestem nimi wszystkimi znudzona jak sie ogarnac i nabrac checi ?

Gość zdf76nugbmkl,
ja mam tyle samo lat i tez mi dobrze u mamy :)

Gość kserofobia
ale co dalej? ja nawet dzieci nie chce miec ale nie chce tez miec latki starej panny

Gość terefereree
ja tez mam tyle lat i mieszkam z rodzicami i pomimo ze sobie dorabiam nie daje na utrzymanie rachunki czy co tam jeszcze i pewnie dlatego dobrze mi tu gdzie jestem :) ale z checia bym to zmienila tylko jakos na checi mi sie konczy :)

Gość kserofobia
wyobrazacie sobie mieszkac z facetem? bo ja nie , jestem znudzona soba zyciem mam swoje jazdy nie wyobrazam sobie z kims mieszkac :O

Gość 25latkaaaa ze Stalowej Woli
ja tez mieszkam z rodzicami i jest mi dobrze. Widmo oplacania kredytu przez 40lat na wlasne mieszkanie mnie przeraza tym bardziej ze nie mam faceta aktualnie .:)

Gość terefereree
to kup to mieszkanie i wynajmij poki nie mam z kim na pol splacac niech "splacaja" lokatorzy :)

Gość terefereree
nie masz*

Gość zdf76nugbmkl,
ja akurat mieszkalam z facetem ponad 2 lata i nigdy wiecej

Gość terefereree
moze facet nieodpowiedni...... a mi to sie juz marzy nudne poukladane zycie tylko kandydata brak :D hehe czasami mis ie wydaje ze lepiej by bylo jakby to jednak rodzice wybierali i po problemie

Gość wheidfhw
szukać męża? :O LOL ja mam 23 więc mamy podobny wiek. nie jest mi dobrze z rodzicami. to nie ma innych dróg tylko z rodzicami albo z mężem? :O

na kupno mieszkania i wynajmowania go tym bardziej mnie nie stac;p mieszkac sama nie dam rady, bo oszaleje i bede musiala kupic alika:P

Gość zdf76nugbmkl,
bardziej mi sie oplaca mieszkac z rodzicami a w domu i tak tylko spie bo poracuje codziennie

Gość terefereree
moze autorce nie chodzilo o to ze musi szukac meza tylko dlatego ze nie ma innej opcji mieszkaniowej :P

Gość frbvgtb
jak się nasłucham o zdradach,kłótniach i ogólnie jak patrzę na facetów to też mi się odechciewa kogoś mieć:/

Gość kserofobia
no tez mam takie nastawienie :O

Gość moniczka :P
Was dziewczyny posrało na łeb za przeproszeniem 22 lata i małżeństwo ?? dziewczyno baw się korzystając z życia imprezy podróże itp. Zamieszkasz z facetem on sie stanie nierobem będziesz miała na głowie wszystkie obowiązki domowe zero kontaktu ze znajomymi będzie łaził za tobą ja smród ciągła zazdrosć itp. Potem pojawi sie dziecko po tak bedzie i to ju jes obowiązek na całe zycie martw sie dziewczyno codziennie co mu dasz do jedzenia czy mu sie krzywda nie dzieje a kiedy bedziesz miała 30 bedzie juz zmęczona i zgorzkniała

Gość terefereree
no dobra a tak z innej bajki to jakiego jezyka polecalybyscie sie pouczyc?

rosyjski i hiszpanski sa modne teraz i potrzebne

Gość kserofobia
ale mi sie nie chce z tego zycia korzystac, a mezowi nie dam sie zaorac bo sama nie jestem typemktór lubi sprzatac wiec albo bedziemy to dzielic na pol albo bedzie wieczny balgan ktory mi notabene nie przeszkadzA:O ale mnie przeraza mysl mieszkania z facetem,codziennego sie spotykania , spedzani razem czasu ,dotrzymywania mu towarzystwa ..

Gość terefereree
rosyjski mialam w liceum i dziekuje postoje.. nauczycielka mnie skutecznie zniechecila... wlasnie slyszalam ze hiszpanski jest nawet prosty

Gość terefereree
bo to sie nie da tak z bylekim albo z pierwszym lepszym to musi beyc ta pokrewna dusza ( przynajmniej z poczatku ) i z czasem jakos to idzie ze sami chcecie zamieszkac razem i codzien sie widziec ale to musicie najpierw sie przyzwyczaic do siebie i poznac z czasem na neutralnych grntach :P

Musisz go najpierw poznać po czasie wynikną między wami różnice i będziecie sie kłócić nie przetrwa to a za rok będziesz nam pisac ze faceci to palanty im wcześniej z kimś zamieszkasz tym szybciej się nim znudzisz

Gość kserofobia
chcialabym znalesc ideala ktory by na mnie pracowal i kolo mnie skakal chociaz wiem ze to niemozliwe

jakis maślak się znajdzie jak dobrze poszukasz