Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość white girl

Stylistka osobą niepełnosprwną ;)

Polecane posty

Gość white girl

Witam. Mam 24 lata jestem osobą niepełnosprwną , studiuje zaocznie - obecnie jestem już na 3 roku. Szukam sobie zajęcia nie związanego z moim kierunkiem , ale z moim hobby. Sporo czasu poświęcam oglądaniu i analizowaniu mody . I mam takie pytanie czy osoba niepełnosprwna może zostać stylistką ? Dodam tylko ,że jestem mam umiarkowany stopień niepełnosprawności , ale w niczym nie przeszkadza mi to funkcjonować w codziennym życiu.

Gość Ty nigdy nie śpisz po nocach
może, patrz na Jamajkę, ona jest wizażystką a jeździ na wózku

Gość white girl
who is jamajca?

nie pamiętam jej nazwiska teraz, wiem, że robi filmiki na you tube, ale pod innym nickiem, ja ją pamietam z nicka jamajka

Gość Gienek ze spychowa
a nie lepiej iść w kierunku wizażu, albo paznokci? styliści raczej w polsce nie zrobią kariery. no chyba, że daje się tyłka komu popadnie

senaliah chyba ma teraz nicka, coś mi się tak kołacze

Gość white girl
Nie interesuja mnie paznokcie , poza tym robienie paznokci przestało już byc modne i dziewczyny stawiają na swoje naturalne paznokcie.A moim zdaniem stylista to bardzo dobry zawód dla kobiet. Akurat o tym pomyslałam bo jestem osobą w małym stopniu niepełnosprawną , ale daje sobie sama radę , interesuje się modą i chciałabym np by takie kobiety jak ja niepełnosprawne tez poczuły się ładne i zadbane.

Gość white girl
up up up

Gość Gienek ze spychowa
jak uważasz. znam ten rynek i wiem, że aby się przebić w tej branży, trzeba mieć mocne plecy

Gość white girl
No tak ale powiedzmy sobie szczerze nie ma teraz rynku bez mocnych pleców i wszedzie jest konkurencja itd...

Gość allall
myślę że jak najbardziej, jesli moda jest Twoja pasja, masz pomysł na siebie i przede wszystkim nie boisz sie wyzwań to Twoja niepełnosprawność nie ma nic do rzeczy:) A co studiujesz?