Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988

Zazdrość, kompleksy a może pewność siebie???

Polecane posty

Witam:) Interesuje mnie czemu osoby które mają swoje topiki na kategorii "dieta" doznają tyle przykrości i obelg??? O co tu chodzi, co Wam to ludzie daje??? 1. Zazdrość bo my możemy i mamy silna wole, nam się udaje a Tobie nie??? 2. Leczysz własne kompleksy obrażając innych? 3. Pewność siebie Cię gubi i stąd to chamstwo??? 4. Chcesz się dowartościować cudzym kosztem??? 5. Czujesz się lepszy niż my, a może zły dzień i trzeba się wyżyć??? W jakim celu wypowiadacie się na tych topikach i tak obrażacie bo ja nie wiem :-/ przecież jeśli i tak sobie coś postanowimy to wasze obelgi i tak nas nie zniechęcą do dalszego działania:) 5 4 3 2 1... teraz dopiero się zacznie heh hulaj dusza piekła nie ma rób co chcesz:D

Jeszcze jedno:) podstawowa zasada:) nie wiem jak inni ale u mnie to wyglada tak. Nikt kto mnie nie zna nie jest w stanie mnie obrazic :)

Kiwi, podpisuje się po tym, nie wiem co ludzie mają na celu.. Chyba dorośli nie robili by takich rzeczy, bo po co? z nudów? NIE ROZUMIEM TEGO.

i co jakoś tutaj nikt nic nie skomentuje? ;/ hoho, mają pole do popisu i cisza? dziwne :O

Gość było! dostałaś odpowiedzi
Tak,kiwi-zazdroszcze bo spasłaś się jak tucznik-100kg żywej wagi,buahaha