Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalananaa

Jak to jest z tym rtv ero agd- łatwo daja na raty?

Polecane posty

Gość lalananaa

mam umowe zlecenie (pracuje w tej firmie od lutego 2010 do chwili obecnej),i zaswiadczenie o zarobkach, za ostatni miesiac mialam na czysto do reki 1060zł, mAam pytanie czy w RTV EURO AGD dadza mi na raty lodowke pralke i Tv? gdzie raty kazde z tych trzech rzeczy wynosi okolo 40 zl, wiec za cale raty miesiecznie bym miala okolo 120zł do zapłaty,czy dadza mi na raty odrazu 3te rzeczy?czy najpierw musze wziasc tv splacic pare rat i dopiero pozniej dostane kolejna rzecz na rate?

W rtv eura agd jest bank CreditAgricole który jest znany z tego że łatwo dostać u nich kredyt, przedewszystkim nie żadąją zaświadczenia o zarobkach, powiedz że masz umowe zlecenie i możesz troszeczke podwyżyć swój dochód. Jaką kwote chciałabyś wziąć na raty? Zaraz oblicze Ci zdolność kredytową :)

Gość lalananaa
mam zaswaidczenie z pracy wydrukowane podstęplowane ze mam wynagrodzenie za lipiec 1500zł na czysto do ręki 1060zł

Nie bierz ze sobą zaświadczenia, nie jest wymagane, wszystko słownie. Pani jak będzie Cię pytać przed wysłaniem wniosku m.in o ile masz samochodów mów że zero, o dzieci mów że wogóle, albo suma utrzymania jak najmniejsza wtedy może Ci się uda, to są informacje poufne więc nie ma problemu jakbyś skłamała. Twoja szacunkowa zdolność kredytowa to 4 568 zł więc uważaj aby właśnie tej kwoty nie przekroczyć przy wyborze sprzętów.

Gość lalananaa
nie mam auta,nie mam dzieci,mam 22lata i sama na siebie pracuje.i mam meldunek jeszcze u mamy:D

Gość tylko te raty są pewnie
na 4 lata albo i więcej , chcesz przez tyle spłacac lodówke itp ?

Gość lalananaa
teraz jest jakas promocja. no i w necie na ulotkach RTV jest ze 40rat

Gość lalananaa
a nie mozna wpłacic np 3rat jednego miesiaca,jakbym miala wiekszy przyplyw gotowki?

Gość tylko te raty są pewnie
można spłacić więcej rat jak się chce

a nie lepiej przyoszczędzić i poszukać wyżej wymienionego sprzętu w promocji? nie wiem czy raty to taka dobra opcja. zajrzyj sobie choćby do magicznej planety, ceny mają niższe niż w stacjonarnych... a w przypadku stacjonarnego jeszcze za owe raty musisz sobie zapłacić.

Gość gość
Ubezpieczenie jest DOBROWOLNE!

Gość gość
A jak sytuacja przedstawia się na dzień dzisiejszy?

Gość klarinka
W niektórych dają, w innych nie. Trzeba sprawdzać za każdym razem:)

Gość paktyna
Trzeba też sprawdzać, czy się opłaca brać raty. Nie każda firma ma korzystną ofertę.

Gość 11422
Sorry za dubel ale jak wysłałem pierwszy post to system podał że to spam.

Gość figofago2
Mnie się akurat w matrixmedia udało fajną ofertę dosta. Wszystko zajęło 15 minut i kupiłem nowy telewizor do swojego domu. Szybko dostarczyli i teraz w 12 ratach go sobie z płacę bez uszczerbku dla budżetu:)

Ja trochę szukałem w internecie ostatnio sensownego piekarnika ze spirolizą. Przeszukał skąpca i ceneo. Udało mi się dobrze trafić na matrixmedia. Kupiłem od nich miele:)

Ja trochę szukałem w internecie ostatnio sensownego piekarnika ze spirolizą. Przeszukał skąpca i ceneo. Udało mi się dobrze trafić na matrixmedia. Kupiłem od nich miele:)

Gość elemelka28
ja jak miałam umowę zlecenie to bez problemu dostałam telefon na raty ale w sferisie, a podejrzewam że wszedzie mają mniej wiecej takie same zasady

Gość kusik3
W matrixmedia mi się udało dorwać tego samsunga, na którego polowałem od jakiegoś czasu. Chciałem mieć zakrzywiony ekran 65 cali i w końcu mam. Filmy wyglądają na nim niesamowicie. Mam dokładnie ten model: http://matrixmedia.pl/telewizor-samsung-ue65js8500.html . Świetnie się sprawdza.

Gość paktyna
Wygląda super:) Też się nad nim zastanawiam. Mają całkiem spoko system ratalny, więc nie boję się:) Znajomi już kupowali parę rzeczy w matrixmedia i byli bardzo zadowoleni.

Gość AnkaSkakanka1989
Chciałabym wszystkich ostrzec przed podpisywaniem umowy w EURO RTV AGD z bankiem BGŻ BNP Paribas w ramach promocji 0%. Podpisując umowę o raty 0% z tym bankiem podpisujecie również umowę o Kartę Kredytową!!! Jasne, moja wina, bo niedokładnie przeczytałam umowę itd., natomiast podsuwanie umów, z zaznaczonymi/podkreślonymi najważniejszymi punktami umowy i czas na jej przeczytanie - może 5 min, powoduje ze łatwo jest ominąc fragment o karcie kredytowej, jako że te punkty umowy sa w jej głębi. Uwazam tez ze osoby z EURO RTV AGD powinny informować, ze umowa jest nie tylko o raty ale również o kartę kredytową!!! Uważajcie!