Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjjnjnjfrjnnjhjh

wg policyjnych statystyk 80%zaginiec kobiet jest zw. z posiadaniem gacha na boku

Polecane posty

Gość hjjnjnjfrjnnjhjh

Moja kuzynka pracowala w policyjnym archiwum w duzym miescie. Mowila że sa setki spraw o niewyjasnione zaginiecia i kobiet i mezczyzn. Ale co uderzajace w czasie rozwiazywania spraw i toczonych sledztw okazuje się że jakies 80% "zaginiec" to sprawy powiazane z faktem że przez lata lub miesdiace przed zaginieciem dana delikwentka posiadala jakiegos gacha\kochanka na boku. Czasem zostaja one przez nich zamordowane ale w wiekszosci po prostu okazuje się że spieprzaja z gachem często zapominajac o rodzinie , nawet wlasnym dziecku. Dla mnie to makabra. Dla kontrastu podobno zaledwie 20-30% zaginie facetow jest z tegoz powodu. Faceci w wiekszosci w czasie toczonych sledztw okazuje się że zostali przez kogos zamordowani, albo prowadzili jakies szmerane interesy. Mieli dziwne kontakty. I powiedzcie mi że kobiety to nie kurwy

Gość a ten tutaj
kobiety to nie kurwy:)

Gość moniczka :P
kiedyś był program o tym tak samo jest jak kobiety wyjeżdżają za granice do pracy poznają kogoś i zapominają o tym co zostawili w kraju bo za granicą jest nowe lepsze życie. Najbardziej szkoda dzieciaków :( a potem wracają po kilku latach z wyrzutami sumienia Porażka

Gość a ten tutaj
a faceci to nie:P racja tu nie ma zaginienc- odchodza jawnie:D

Gość ghyjgj
no i dobrze kobiety robia w koncu poznali ze faceci to chuje i jak oni im tak one im

Gość a ten tutaj
kurwa to kurwa obojetnie jakiej plci:O

Gość moniczka :P
gyjgj Racja !! Ale dzieci szkoda jeżeli już sa

Gość ghyjgj
dzieci szkoda ale ich czeka to samo dorosle zycie