Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BOJE SIEgggg

CIAZA A TABLETKI RATUNKI BOJE SIE

Polecane posty

Gość BOJE SIEgggg

DZIEWCZYNY RATUNKU OD PONAD ROKU BIORE TABLETKI ANTY .. regularnie codziennie.. ostatni raz kochalam sie z chlopakiem na poczatku sierpnia zaraz po skonczeniu okresu.. oczywiscie bez wytrysku w srodku jak zwykle... wczoraj popilam i dzisiaj sie zle czulam i teraz zachcialo mi sie wymiotowac... RATUNKU CZY MOGE BYC W CIAZY ... BIORE TABLETKI CO DO MINUTY zadnej nie opuscilam.. nie rzygalam nie biore zadnych lekow i niee mialam biegunki ratunku czy to ciaza ? dodam ze wczoraj przy tej wodce jadlam duzo wszystkiego co bylo na stole .... czy to jest mozliwe zeby wpasc mimo regularnosci tabletek + brak wytrysku w srodku ...

Gość BOJE SIEgggg
ludzie nie moge spac ja sie wykoncze psychicznie... czytam teraz rozne fora i ludzie pisza ze np ich znajoma wpadla mimo regularnego stosowania boze co mam robic czy to mozliwe ;( po okrresie uprawialam sex tylko raz dokladnie tydzien temu w srode... a moze zaszlam w ciaze w tamtym miesiacu przed okresem a i tak dostalam okres bo czasami podobno sie dostaje mimo ciazy... tyle ze ten okres byl jak zwykle obfity , bolący i trwajacy tydzien.. dodam ze nie wymiotowalam juz z pol roku , sraczek nie miewam bo zadko wgl robie kupe, a tabletki biore regularnie nie zapomnialam zadnej , nie opoznilam zadnej , nie bralam zadnycy antybiotykow ani innych lekow , a moj chlopak zawsze wychodizi na dlugo przed wytryskiem... czy to za malo ? ;(

Gość BOJE SIEgggg
to dlaczego caly dzien bylam taka slaba i teraz jak sie polozylam to poczulam sie jakbym miala sie zerzygac ... acha i jeszcze sikalam to chyba z 10 razy dzisiaj albo wiecej .... co chwile dzisiaj latalam do toalety... to ponoc objawy ;(

Faceci przed wytryskiem mają płyn ejakulacyjny, w którym są plemniki, to zapewne wyjaśnia, dlaczego kobiety zachodzą w ciążę w czasie stosunku przerywanego. Dlatego jeśli ktoś nie planuje na razie dzieci, to moim zdaniem powinien stosować i tabletki i prezerwatywy, względnie same prezerwatywy, bo rozumiem, że nie każda kobieta chce się truć chemią. Wymioty mogą być od alkoholu, ale powinnaś po prostu iść do ginekologa. Rozwieje Twoje obawy, przestaniesz się zadręczać.

Aha - okres faktycznie można mieć na początku ciąży, więc jego obecność może zmylić. A regularne stosowanie tabletek antykoncepcyjnych nie daje 100% pewności, tylko całkowity celibat ją daje (oczywiście nie namawiam, żeby nie było :) ) Nie mówię tego wszystkiego, żeby Cię wystraszyć, bo na moje oko Twoje objawy są od alkoholu, chyba że masz mocną głowę i nigdy się tak nie czułaś.

Gość Perw mobilna
Trzeba było nie chlać jak świnia to byś nie miała objawów "ciążowych". :o

Gość pola2244
moze powinnas zrobić test ale wątpie zeby po tygodniu mieć takie objawy

:o :o :o Kurwa. Czemu Wy we wszystkim widzicie ciążę? :o Grypa, sranie, korzonki, chlanie, kac-wszystko objawy ciąży. :o :o :o 🖐️

Gość bfgbraaa
dziecko, pierwszy raz masz kaca :D napij się coca coli

Gość qbtrrrr
ratunku ja taak samo jak autorka stosuje regularnie tabletki nie zygam Ani nic... kochalam sie od ostatniego okresu tylko raz , dwa tygodnie temu, ale przez ten caly tydzien bylo mi zimno a teraz najadlam sie wszystkiego dzisiaj tzn dwa dania i jeszcze fast food na kolacje i teraz leze i mi troche niedobrze .... czy moge byc w ciazy mimo tabletek? pomocy boje sie

Gość fail20877333
jezu przeciez jak popilas to wiadomo ze kac to jest:/ sory ale to dla mnie lekki kretynizm;/ mi na kacu zawsze sie cche wymiotowac a w zloadku mam rewolucje

Gość qbtrrrr
ale ja dzisiaj nie mam kaca ratunku ;(

Gość qbtrrrr
up w koncu nie zygalam ale co z ta ciaza przy braniy tabletek

Gość qbtrrrr
UPPPPPP

Gość Perw w przelocie XV
No jesteś w ciąży. Mnogiej i pozamacicznej. :o :o :o :o :o

to nie ciaza to twoja psychika szwankuje masz 16 lat? dlatego mowi sie o dojrzalosci seksualnej, sorry ale dzieci biora sie za seks a nie maja pojecia o niczym, przypuszczam ze bierzesz tabletki a nawet nie wiesz jak dzialaja... rece mi opadaja... wez sie ogarnij, bo jak bedziesz panikowac to cykl cie sie przesunie, i dopiero bedzie lament jak okresu nie dostaniesz w terminie jak bierzesz tabletki i przyjmujesz zgodnie z zaleceniami to nie ma takiej opcji ze jestes w ciazy bo nawet nie jajeczkujesz!!! to niby jak mialabys zajsc w ciaze? teksty o tym ze biore tabletki a on nawet we mnie nie konczy - czy jestem w ciazy? przyprawiaja mnie o drgawki nerwowe, zastanawiam sie w ogole w takim razie po co ci tabletki...?

odloz seks na pozniej, to nie jest jeszcze Twoj czas na to jak przeczytasz sobie swoj post za 5 - 7 lat to bedzie ci wstyd za siebie

jeszcze jedno: bedac w ciazy nie dostajesz nigdy normalnego okresu, zazwyczaj jest to plamienie, choc bardzoooo rzadko sie zdarza naprawde zastanow sie - nie dojrzalas do seksu

a objawy ciazy typu czeste wizyty w lazience, mdlosci pojawiaja sie najwczesniej okolo 2 tygodni po zaplodnieniu a nie kilka dni po seksie...

Gość monisia20lat
ALE DZIEWCZYNY TAK NA POWAZNIE... czy przy takim regularnym stosowaniu się do tabletek - wszystko jak trzeba : przyjmowanie tabletek o dokladnej godzinie ,regularnie. , brak wymiotow, brak sraczki itd, brak jakis antybiotykow i innych lekow , i dziurowców i wgl... Czy wtedy mozliwe jest zajscie w ciąże??? Czytałam kiedyś na jakimś forum że mimo tabletek można zajsc w ciaze...

Gość monisia20lat
halo dziewczyny nie spijcie

NIE! nie mozna! gdyby tak bylo to koncerny farmaceutyczne mialy by juz miliony pozwow, a lekarze baliby sie o utrzymanie swojego zawodu i nie przepisywaliby tabletek antykoncepcyjnych skoro ich dzialanie byloby tylko trafem szczescia! pomysl troche! osoby ktore pisza bzdury ze ich kolezanka brala tabletki regularnie i wszystko bylo w porzadku a zaszla w ciaze maja za zadanie robic komus szum w glowie albo nie maja zadnej wiedzy na temat tabletek - tak jak Ty zreszta! i pozniej taka paranoja idzie dalej zamiast sie troche logicznie nad tym zastanowic!

Gość PONAWIAM
PONAWIAM TEMAT