Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotany :(

Ciąża

Polecane posty

Uprawiałem seks z partnerką, podczas gdy ma ona miesiączkę. Ma ona nieregularna miesiączkę oraz posiada zawyżony ponad normę poziom prolaktyny (co ponoć zapobiega ciąży) . seks był z antykoncepcją (prezerwatywa). Czy jest możliwość zajścia w ciąże? oboje nie jesteśmy gotowi także czuje sie zakłopotany

Raczej nie masz sie o co martwić. Pamiętaj tylko na przyszłość że podwyższony poziom prolaktyny może utrudniać zajście w ciążę... ale na pewno jej nie zapobiega. Nieregularne cykle twojej dziewczyny są prawdopodobnie efektem wysokiej prolaktyny i są zapewne wydłużone. W takim przypadku raczej nie marwtiłabym się o to że ona może być w ciąży.

Wystarczy 1 prezerwatywa, 2 mogą właśnie spowodować zsunięcie się. A stosunek przerywany nie jest dobrą metodą w zapobieganiu ciąży, bo faceci (już dziś o tym mówiłam) przed samym wytryskiem mają płyn ejakulacyjny, w którym są plemniki. Chyba, że koleżanka ma na myśli stosunek przerywany z prezerwatywą, to co innego.

prezerwatywa nie zsunęła się a po stosunku (tak dla pewności) wlałem wody i ścisnełem z góry a z prezerwatywy nic nie wyciekało wiec wątpię by pękła . partnerka zapewniała że nic sie nie stanie gdyż ginekolog jej mówiła ze prolaktyna zawyżona jej na to nie pozwala. lecz sie boje tak czy siak... przed stosunkiem podczas wytrysku, na zewnątrz wytarłem spermę chusteczkami oraz ręce też. czy jest jakaś możliwość że podczas zakładania prezerwatywy coś z rąk się dostało? wybaczcie za głupie pytania ale już świruje i mam tysiące myśli..

Nie świruj bo na pewno nie jest w ciąży. Uprawialiście seks w bardzo wczesnej fazie cyklu. Kobiety z podwyższoną prolaktyną najczęściej mają owulację późno - w 18, 20, a nawet 30 dniu cyklu. Prezerwatywa nie pękła. Wyluzuj!!!!!!!!!!!

do stosunku doszło dzisiaj , a ja nie moge przestać o tym myśleć. gdy doszło do wytrysku wyszedłem a na prezerwatywie miałem jakby płyn i sie zastanawiałem czy to jej śluz czy sperma znajoma polecała mi jakieś tabletki po ale jestem przeciwny surowo takim rzeczą wiec nawet nie ma co pisać. normalnie paranoja

Ten płyn na prezerwatywie to był jej śluz (już mówiłeś, że prezerwatywa nie pękła, więc co by to miało być innego?). Przestań świrować, po każdym stosunku chcesz być tak zestresowany? Powinno być odwrotnie właśnie - powinieneś być zrelaksowany, a nie, kurcze, jeden kłębek nerwów. Pewnie bardzo młody jeszcze jesteś...

Gość werra1122
Ja tez mam długie cykle nie raz nawet po 45 dni. I uprawiam sex w miesiączkę bez zabezpieczenia z wytryskiem w środku. I robię tak już 5 lat. I w ciązy nie jestem. Nie martw się napewno w ciąży nie będzie.

Gość według mnie________
Nie dorosłeś chyba jeszcze do tego by bawić się w seks. Ile mas lat?14?

no dobrze.. dziękuje wam. jakoś mi się humor poprawił. brak takiego doświadczenia może temu tak świruje..