Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fvfeurgruveru

20 telefonów dziennie- co jest grane?

Polecane posty

Gość fvfeurgruveru

mój facet spotkał dawną znajomą, wymienili się nr telefonów, popisali kilka smsów- poniedziałek wieczór ona zaczęa dzwonić, jakieś 10 razy, bo on nie odbierał, w koncu mowię mu, żeby odebrał (ona wie, że on jest ze mną i mieszkamy razem, osobiście jej nie znam), pogadał z nią, poprosiła żeby przyjechał coś jej tam w domu zrobić, bo jej facet w delegacji, obiecał, że pojedzie następnego dnia, ale coś mu wypadło i nie pojechał, napisał jej sms, od tamtej pory dziewczyna dzwoniła ze 100 razy, on nie odbiera, ostatnio teraz i o 3 w nocy, poprzedniej nocy też o 3. On nie odbiera, nie odpisuje na smsy dlaczego milczysz, twierdzi, że dziewczynie odbiło. Powiedziałam mu w nocy po kolejnym jej telefonie, że ma dziś to załatwić, bo jak nie zrobię to sama. O co chodzi tej dziewczynie? Jak można dzwonić do kogoś w ciągu dwóch trzech dni jakieś 50 razy, jak nie więcej, jak osoba nie odbiera i nie odpisuje. On twierdzi, że nie odbiera od niej, bo ona jest namolna i nie chce mieć z nią kontaktu.

Gość nie mam nicka
skoro nie che miec z nia kontaktu to po jaka cholere dal jej nr. tel :O zniem nr. albo zablokuj jej i tyle w temacie

Gość fvfeurgruveru
chciał mieć z nią kontakt taki normalny, ona ma faceta, dwoje dzieci, wiec nie widzial nic złego w tym, że raz na jakiś czas się odezwie, ale jak ona zaczela tak dzwonic i pisac to stwierdzil, że taki kontakt mu niepotrzebny, bo z dziewczyna jest coś nie tak... a ona dzwoni, pisze, prosi w smsach żeby się odezwał nr telefonu on nie może zmienić, bo ma firmowy, od 6 rano dzwoni 4 raz (on jeszcze spi, ja jestem w drugim pokoju gdzie leży jego telefon) zablokowac w tym modelu tez nie ma mozliwosci (sprawdzał)

Gość fvfeurgruveru
a ja już zaczelam miec metlik w glowie, ze miedzy nimi cos bylo, stad jej nachalnosc

Gość wqr436547
byl sex to i laska dzwoni....

Gość wqr436547
bo nie chce mi sie wierzyc ze normalna kobieta by tak dzwonila o 3 w nocy nie majac podstaw..

Gość mi mała z domu
twój facet ściemnia najwidoczniej dał jej nadzieje na coś , jakiś flirt cos w tym stylu a teraz boi sie odebrac bo ona rości sobie do niego jakieś prawo po tym co robili , nie dowiesz się tego chyba ze odbierzesz ten przeklęty telefon za jego zgodą i powiesz pannie dosadnie zeby nie wpierd. się tam gdzie jej nie chcą , powiedz mu ze jak zadzwoni jeszcze raz ty bedziesz z nia rozmawiała , moge sie załozyc ze zrobi wszystko zeby do tego nie doszło

Gość wierzba przydrożna
Skoro nie można zablokować, to może niech ustawi ten jej numer z indywidualną, bardzo cichą i inną od wszystkich melodyjką.

Gość fvfeurgruveru
ja własnie też zaczełam mieć wątpliwości, bo nikt normalnie się tak nie zachowuje, czekam aż on wstanie, karze mu zadzwonic,dac na głosnik tak żebym słyszała i przy mnie powiedzieć, że ma do niego nie dzwonic, a jak tego nie zrobi to nr do niej spisałam, zadzwonie sama. Nie wiem czy ona nie spi, czy co, ostatni telefon byl o 3 w nocy, a nastepne od 6.30. Poprzednia noc podobnie, o 3 w nocy ostatni, a potem od 9 rano tak co godzinę.

Gość to sama odbierz ten telefon
i zapytaj co to ma znaczyc ten terror telefoniczny

Gość wierzba przydrożna
Nie musi facet ściemniać. Bywają takie dziwne dziewczyny. Ona pewnie nie może przeżyć, tego, że kiedyś go miała, a teraz nic z tego. Ludzie są różni i nieraz naprawdę dziwni.

Gość fvfeurgruveru
co z tego, że ustawi, ja nie chce zeby ona dzwonila i tyle, bo po co? nie podoba mi się to zupełnie, bez powodu się nie wydzwania

Gość fvfeurgruveru
z tego co wiem, on nigdy z nią nie był! przyjaznili się kiedys, ale przyjazn to za duze słowo, może kolegowali i nic wiecej (nie byl jeszcze ze mną, wiec opowiadal mi o tym), spotkal ja teraz jakies dwa tygodnie temu, wymienili kilka smsów i sie zaczeło

Gość fvfeurgruveru
nikt sie juz n ie wypowie

Gość odbierz sama
i powiedz, ze pojdziecie na policje bo toz to jest nagabywanie

Gość odbierz sama
moze byc tak jak mowi Twoj facet (baby sa naprawde czasem durne) albo tak jak zaczynasz podejrzewac (skad my to mamy wiedziec?)

Gość rózyczka9900990
kobieta jest samotna.chce poderwać twojego faceta,nie daj się

Gość Aska kraska
Ja bym odebrala i zapytala o co jej chodzi. A o 3 w nocy tez bym odebrala i niezle ja opier...

Gość moja corkaaaaaaaa
jednak jak odbierzesz mozesz sie nielel zszokowac, radze ci sie nastawic psychicznie na jakies szokujace wiesci, babka pewnie ma jakas super wazna informacje jemu do przekazania, nawet chorzy ludzie tyle nie wydzwaniaja..??!!!

Gość BNDFUFVB
napisała mu sms, on mi czytał, że wiecej nie bedzie dzwonic, że jak on bedzie mial ochote to niech sie odezwie, to bylo po 7 rano, do 10-tej dzwonila jeszcze trzy razy, potem nie wiem, bo on pojechal do pracy, powiedzial, że ona jest nawiedzona, że nic jej nie mowil, nie obiecywał, jak nie wierzę to mam przeczytac smsy jakie pisali, ale kazałam mu powiedziec jej, ze ma wiecej nie dzwonic, bo jak on tego nie zrobi to ja to zrobię ale mam dziwne przeczucie, bo kto dzwoni o 3 w nocy i wynika, że ona spi od 3 do po 6, bo wtedy on nowa dzwoni, chyba, że wczesniej nastawia sobie budzik co godzinę

Gość BNDFUFVB
może ona myśli, że ja odbiorę jak dzwoni w tak nietypowych godzinach

Gość dfdf333ddd
moze to kobieca wersja Dariusz z trudnych spraw?