Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dylemat mi sie trafił

Bardzo trudna sytuacja...

Polecane posty

Więc przejdę do rzeczy spotykam się z nową dziewczyną od czterech dni, ale no jest ona zupełnie inna niż ja, brak ambicji, zainteresowań (ja zajmuję się wieloma rzeczami na raz mam wiele pasji i zainteresowań), więcej nas dzieli niż łączy i to pod każdym względem, chyba tylko z urody się jej podobam, ale jest miła i sympatyczna i mimo wszystko świetnie się na razie dogadujemy (właśnie na razie, ale co będzie dalej?). Przypadkiem poznałem poprzez internet inną zupełne jej przeciwieństwo, bardzo ambitna mająca wiele zainteresowań (do tego bardzo ładna o wiele ładniejsza niż dziewczyna podana wyżej), charakter podobny do mnie, tyle że nie widzieliśmy się live, a na zdjęciach lepiej wypadam niż na żywo z doświadczenia wiem że kiepsko wychodzą te spotkania internetowe, choć jej bardzo zależy na kimś z kimś się dogaduje bo mi to otwarcie przyznała i pod tym kontem mnie wybrała i z tego powodu utrzymuje ze mną znajomość. Co robić kontynuować znajomość nr. 1 czy spróbować spotkać się z nr. 2.

Gość Magda1983[]
co za prowokacja. najlepiej zawrzeć znajomosc nr 3 i z głowy

Gość RoberrttoooooRomanoa
Tylko i wylacznie 2 nad czym sie zastanawiasz? Spotkaj sie z 2 i zobaczysz a jedynke zostaw bo nic dobrego z tego nie wyjdzie skoro ja tu w taki sposob przedstawiles. Nie bylo na jej temat ani jednego pozytywu ani jednego plusa.

Gość ktoś tu z kogoś kpi
przypadkiem spotkales???? HAHAHAHAHAHAHAH uwazaj bo uwierzymy

żadna prowokacja, co do jedynki pisze że się świetnie dogadujemy to nie jest plus? Dwójkę przypadkiem poznałem a nie spotkałem... nie widzieliśmy się na żywo, ale mam niechęć do spotkań z osobami z internetu, jedynkę znam osobiście, nie z żadnego internetu.

Gość senkaczowy
jak sie z nia nie spotkasz to nie bedziesz wiedzil, bedziesz zyl zludzniami,co ci szkodzi? CZego sie boisz?

Gość przykreeeeee
przykre, wiesz?!

Gość malokto
Zostaw pierwszą dziewczynę, skoro już na początku się zastanawiasz co z wami będzie, to znaczy, że uczucia dużego z tego nie będzie. Lepiej teraz jej przykrość zrób niż po roku, bo na pewno odejdziesz. Jak już będziesz wolny to wtedy się zastanawiaj z kim się spotykać. Jeśli jesteś z pierwszą, a spotkasz się z drugą to jesteś zwykłym gnojem i mam nadzieję, że kiedyś dojdzie to do ciebie i stracisz szacunek do siebie - tak jak ja go straciłam do twojej osoby po tym wpisie.

Gość luzemzaluzemluzuj
Jaka jest twoja decyzja autorze?

Gość sbdsacvavc
jesteś dziwny. poznawaj dwie równocześnie i nie pakuj się w związek z żadną dopóki nie stwierdzisz, że coś z tego może być. mówisz o braku ambicji u laski, którą znasz 4 dni? czy znasz ją dłużej i pomimo tego, że jest nieambitna wpakowałeś się w związek? znasz jej patrzenie na świat, wiesz czego ona chce, dlaczego nie ma tych ambicji, czy zawsze tak było, czego od ciebie oczekuje i czego oczekuje od związku? czy chce robić karierę czy wychowywać dzieci? wiesz dlaczego nie ma hobby i czy kiedykolwiek miała? są różne sytuacje i różni ludzie.

Gość Saracaoos
Autor sie pomylil, nie mialo byc 4 dni tylko 4 lata.

Gość randevovovovo
Nie ma go, poszedł na randkę z drugą.

Gość yjrtjyt5
czy jest na sali zalozyciel topicu?