Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość See side

Witaj Szkoło....podręczniki

Polecane posty

Gość S z Zawiercia
Podręczniki ostatnio podrożały,...sprawdziłam - tu nawet taniej,.......... a przy zakupie np kompletu dostawa do domu gratis...dziękuję

Gość O'Brien
Faktycznie..............mają wszystkie

Gość ewaabra
a czytaliście opinie na ceneo? ludzie czekają na książki zamówione 2 tyg wcześniej

Gość Wcale nie...........
czekałam na książki dokładnie trzy dni, wszystko otrzymałam zgodnie z zamówieniem.

Gość bedwin
W internetowym matrasie są niższe ceny

Gość See side
tak matras jest lepszy! allegro jeszcze lepsze

Gość Akne84
Podręczniki ostatnio naprawde drożeją co rusz. Jak ma się kiklkoro dzieci w wieku szkolnym to już jest dramat. Ja nie wiem co powoduje takie podwyzki? A Wy ? Wiadomo koszt druku, papier itp. ale żeby tak diametralnie rosły ceny ? Nauczyciele "zaklepują" takie a nie inne podreczniki na dany rok. Moze to oni są za to odpowiedzialni bo wybieraja dla naszych dzieci takie drogie ksiązki ? I nawet byloby to zrozumiale gdybyśmy widzieli czym ta decyzja zostala podyktowana. Bo jesli dany podrecznik jest rzeczywiscie najlepszy na rynku to ok. A jeśli nie i za wyborem stoi coś innego? Hmm mnie ostatnio zastanawia to bardzo po przeczytaniu artykułu w Gazecie Wyborczej o brudnym sprzecie czyli podarunkach od wydawnictw dla szkoł w zamian za wybor podreczników ich produkcji.