Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eupeptpijto

Mam obwisły tyłek ! pomocy :(

Polecane posty

Gość Eupeptpijto

Mam 22lata, jestem szczupla nawet bardzo.,duzo chodze, jezdze rowerem a pupe mjm dosc duzą i obwisłą, plaską. dwa wielkie placki jakbym schudla 50kg ... co robic?

Zapisz się na silownie i znajdź tam trenera on Ci pomoże zapanować nad pośladkami. Lecz to trochę potrwa więc na większe wyjścia możesz zakładać bieliznę modelujacą pupe . :) powodzenia:) pozdrawiam.

Gość Eupeptpijto
A nie da się w domu ? wstydze sie isc na silownie

Najlepsze byłyby przysiady ze sztangą - jak mniemam nie masz w domu sztangi. Więc zwykłe przysiady (nie te pełne jak w szkole, takie pół i kolana nie mogą wyjść przed stopy). Pośladki bardzo łatwo poprawić, to chyba największy mięsień :) Bieganie też pomoże.

Gość TulioDeMelo
Jak wstydzisz się iść na siłownię,to poczytaj jakie ćwiczenia najlepiej modeluja pośladki,tylko nie spodziewaj się efektów w miesiąc czasu:-) Bądź systematyczna to i pupa jak marzenie do kochania będzie:-)

Gość faljpwrrrrt
polecam te same ćwiczenia jw!! własnie miałam o nich napisać to naprawdę działa, robię ok 3 tyg i mam dużo lepszy tyłek, zmniejszył się, podnósł i ujędrnił, nie sądziłam że 8 min dziennie może coś dać, ale efekty sa mega

Gość prawdziwy real mezczyzna
cos wam powiem kobieta bez ladnej pupy nie ma szans na mezczyzne. tak wiec cwiczyc drogie panie!

Gość prawdziwa real kobieta
a ja mam dobrą radę dla was panowie: mężczyzna z zapadłą klatą nie ma u nas szans, więc ćwiczyć panowie! :P

Gość prawdziwy real mezczyzna
pocieszaj sie , kobieto. chcecie sie podobac (dla was to caly sens istnienia) ) to macie cwiczyc. zreszta ilosc zer na moim koncie przyciaga was bardziej niz moja niezla klata. wiec zamilcz i mig na silownie.

Gość masz się z czego cieszyć
skoro tylko kasa nas przyciąga :D:D:D dupku :D:D:D