Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxaaaaalia

litterae dimissoriae (licencja na slub w polsce z uk)

Polecane posty

Gość xxxxxaaaaalia

czy ktos zalatwial? musze zalatwic cos takiego do slubu w polsce, mamy ustalona date i teraz ten list.. ktos wie jakie dokumenty sa potrzebne zeby wystawic litterae dimissoriae w uk??? jest to slub mieszany, katoliczki z baptysta. oboje mieszkajacy w uk. wiem tyle ze zalatwia to kuria w uk.. zapewnie swiadectwo chrztu i bierzmowania... musi byc aktualne?? tlumaczone czy wystarczy ze jest po polsku (plus lacinie). cos jeszcze??

Gość roza pustyni
dowiedz się w kościele swoim i swego czarnoskórego gacha, a po co pytasz na forum? Wiadomo, że Polki w uk dają na prawo i lewo murzynom, bo mają wielkie pałki.

Gość xxxxxaaaaalia
czemu zakladasz ze jest czarnoskory? :) i co to ma wspolnego z tematem? dowiem sie w kosciele, ale to dopiero po przyjezdzie do wlk. bryt. poki co jestem w polsce wiec chcialabym zalatwic ile sie da.

Gość roza pustyni
czarny, bo wszystkie polski puszczaja sie albo z polakami i z nimi biora slub, co jest dobre albo z czarnymi ciapatymi, bo oni mają duże pałki i nimi dobrze wypełniają polskie cipki a potem sie zenia z nimi, bo one chętnie dooopy im dają.

Gość xxxxxaaaaalia
tak? to ja musze byc wyjatkiem :)

Gość xxxxxaaaaalia
powiem wam tak, ja wybrałam białego na męża, chodziłam kiedyś z murzynem z wiadomych powodów, ale jego pałeczka wcale nie była taka wielgachna, jak to reklamują na świecie. Sex był taki sobie. Potem miałam polaka, było trochę gorzej, anglik jest idealny, pałeczka sporawa, długo i często może, a co najważniejsze mam orgazmy pochowe, rzadko ale jednak zdarzają się. Jestem mega szczęśliwa.

Gość xxxxxaaaaalia
haha, cos cie chyba boli :)