Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maleńka99

co powinnam zrobić by wrócił.

Polecane posty

Nie wiem nawet od czego zacząć. Jestem załamana. Chłopak którego kocham ponad życie zostawił mnie. Byliśmy ze sobą niecałe dwa lata. Powiedział mi że on się odkochał i nie chce ze mną być. Ja bardzo tęsknię . Nie potrafię sobie bez niego ułożyć życia. Kocham go Bardzo go kocham. Co powinnam zrobić? Czy to może być tylko kryzys czy on naprawdę mnie nie chce? Gdy pytam czemu nie chce ze mną być opowiada że byłam zbyt dobra że nie pasujemy do siebie... ale ja czuje że to właśnie on... ten jedyny ... ciągle płacze i nie wiem co mam ze sobą zrobić. Doradzcie mi proszę co mam teraz zrobić? Narzucać się czy odpuścić? Muszę cały czas o niego walczyć... jak o nim zapomnieć? Choć wiem że to nie możliwe. Bo chodzimy do jednej szkoły.. pomocy :(

Gość weqwweewe
na początek przytrzymaj kredens

Gość Panisko
Jak się odkochał nic nie poradzisz moja droga-tak to czasem jest w młodym wieku ja mam 26lat kiedyś też byłem z dziewczyną 3 lata i poprostu się odkochała-na głowie stawałem żeby wróciła itp ale nic z tego-taka jest młodość chwiejność uczuciowa-czas leczy rany może to banalne ale sprawdzone i prawdziwe teraz mam dziewczynę i jest ok wiec zobaczysz ułoży się:) Pozdrawiam