Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panisko

Praca Anglia,Niemcy cały świat

Polecane posty

Gość Panisko

Siemka mam kilka pytań i będę wdzięczny jak ktokolwiek odpisze;) Rozglądam się za pracą za granicą-mogą być Niemcy, Holandia, w sumie to cokolwiek w pl zarabiam ok 2500zl na ręke hmmm niby tragedii nie ma ale wiadomo wynajem mieszkania benzyna, jedzenie zostaje niewiele;/ A jeśli ktoś planuje nie wiem rodzine cokolwiek więcej to wiadomo jak jest- Nie jestem jakimś obibokiem inwestuje w siebie np mam juz prawko c+e zeby nie jechać z pustymi rękami, chodzę na angielski żeby jakoś polepszyć swoje zdolności dodam też że z nie jednego pieca chleb jadłem-mam 8 lat pracy w pl jako ślusarz, magazynier, kierowca, ba nawet jako żołnierz:) Jakie szanse mam na znalezienie pracy jak pojade z miejsca np do anglii-Może coś polecicie? Jakie szanse mam np na pracę jako kierowca ciężąrówki itp? Wiem że to wiele pytań ale naprawdę mam mierne pojęcie o życiu za granicą bo nigdy nie byłem zmuszony do wyjazdu dziekuję za wszystkie podpowiedzi

najlepiej szukaj po ogłoszeniach, jest sporo ofert ale sam musisz znaleźć coś sprawdzonego. nie jedź bez ubezpieczenie na życie i ubezpieczenie zdrowotne - o wypadek w pracy w anglii nie trudno, a nigdy nie wiesz kiedy Ci się przyda. z doświadczeniem myślę, że coś znajdziesz, powodzenia :)

Gość latinoamerica
Moj kolega pracowal jako kierowca ciezarowki w UK, pracy jest duzo jesli masz prawo jazdy chyba HGV, zarobki ok 25000 na rok, czyli jakies 1600 funtow na miesiac. Zreszta poszukaj sobie ogloszen w internecie, takich kierowcow raczej zawsze potrzebuja. A takie zarobki nie sa zle, zwlaszcza jesli mieszkasz poza Londynem. Jezyk musi byc komunikatywny, nie musi byc perfekcyjny (moj kolega jako tako sie dogadywal i mu wystarczylo).