Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość też któraś z was tak miała?

Drganie głowy kiedy się stresuję i inne problemy

Polecane posty

Gość też któraś z was tak miała?

Od paru lat mam dziwny problem. Kiedy zdarza mi się stresować czasem dostaje no właśnie ataku? Takiego że czuje jak drga mi głowa i nie jestem w stanie tego opanować. Pojawia się to niespodziewanie czasem w sytuacjach, które teoretycznie nie powinny być stresujące. Czasem mam też tak że np leżąc (bez poduszki) i trzymając głowę równo lub odchyloną zaczynam czuć dziwną niepewność poczucie spadania itp itd. Czasem w tych chwilach czuje, ze nie jestem w stanie kontrolować swojego ciała;/

Gość 868i
dziwne to ale skoro mowisz ze w momencie stresu to moze stresowe ale lepiej przejdz sie do lekarza i spytaj co szkodzi?:)

Gość znam to znam
To objawy nerwicy. Ja się męczyłam całe liceum. Dopiero na studiach jak nabrałam więcej pewności siebie, to objawy były coraz rzadzsze i łagodniejsze, aż w końcu same minęły. Ale żałuję, że wtedy nie chciałam z tym nic zrobić. Miałam beznadziejną lekarkę, która od razu stwierdziła, że mam objawy nerwicy, a nigdzie mnie nie pokierowała :o Jakbym dostała jakieś leki, mogłabym normalnie funkcjonować, a tak liceum było koszmarem zamiast fajnym czasem. Także ja radzę iść do lekarza. Zdecydowanie. I leczyć. Bo nie warto siebie skazywać na męczarnie.