Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarlenkaxD

Jak go odzyskać?? jestem zdesperowana!!!:( myśle o najgorszym

Polecane posty

Kochane doradzcie mi co ja mam zrobic, jak ja mam go odzyskać co mam zrobić żeby znowu mnie chciał! bylam z nim 3 lata zostawił mnie przez moje male bledy i glupoty, nie moge sobie tego darowac! kocham go najbardziej na swiecie i tylko on sie dla mnie liczy. Ale on zeby o mnie zapomniec pisze i spotyka juz sie z inna! jak ja mu wczoraj powiedzialam ze ide sie spotkac z kolega byl zazdrosny itd. powiedzial mi ze jeszcze mnie kocha ale chce o mnie zapomniec! nie chce! nie rozumiem dlaczego sie tak stalo... jak mam go do siebie przekonac!!! prosze o pomoc!

Gość gość
Zakochaliśmy sie w sobie choc było wiele przeciwności, wszystko przetrwaliśmy, wyprowadziłam sie z mojej miejscowości i zamieszkałam niedaleko jego. On sie do mnie wprowadził. Bylismy razem 1,5 roku... Wyprowadził się a powody to : napisałam do kolegi z pracy wiadomość i weszłam na profil swojego byłego... Dla niego to zdrada a ja nie rozumiem jak tak można... musiałam zadziałać…zamówiłam urok miłosny na http://urokmilosny24.pl i spokojnie czekałam. Po 2,5 miesiacach powrócił. Jestem mega szczęsliwa.