Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przesladowana przez tesciow

jak napisac pismo o przesladowanie

Polecane posty

Gość przesladowana przez tesciow

Witam jest moze ktos kto pomogl by mi napisac pismo do policji o przesladowanie i nekanie mnie przez tesciow????jestem przed rozwodem i jestem obserwowana na kazdym kroku, groza mi ze zostane z niczym slysze obrazliwe slowa kierowane w moja strone typu skonczysz w gnoju niszcza mnie psychicznie nie daje rady co moge zrobic w tej sytuacji??? najleprze jest to ze to nie ja jestem winna rozpadowi malzenstwa tylko moj maz postanowil mnie zdradzac i to robil

Gość erfgvfdrg
nagrywaj ich pogróżki - będziesz miała dowód w sądzie idziesz normalnie na policje i mówisz co i jak

Gość Nad czym sie zastanawiasz
Idziesz na policje i zglaszasz doniesienie o grozbach karalnych,zastraszaniu itp. Nic nie skladasz,policjant przyjmujacy zgloszenie normalnie Cie przesluchuje i wypytuje,Ty tylko masz powiedzec ze chcialas zlozyc doniesienie o grozbach i zastraszaniu i nic wiecej. A tak na marginesie to idz i zrob to jak najszybciejbo to bedzie dodatkowy dowod w sadzie na Twoja korzysc a policjant sporzadzajacy protokol moze byc powolany na swiadka w sprawie rozwodowej. Nie wiem na co czekasz?,czym predzej zglos sie do komendy.