Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masaż vacu.,

MAM PYTANIE dot założenia salonu zdrowia i urody. POMÓZCIE

Polecane posty

Gość masaż vacu.,

chciałabym założyć salon zdrowia i urody. Tzn byłyby tam masaże rozluźniające (specjalnym sprzętem - nie chodzi o masaż klasyczny ręczny) taki koc - sauna, doby detox, kapsuła vacu line (bieżnia pod ciśnieniem - modelowanie sylwetki i utrata kilogramów), solarium Miasto małe - do 17 tyś mieszkańców - myślicie, że miałabym klientów? Ilu z was by przyszło. Myślę, że moimi klientami mogą być zarówno kobiety jak i mężczyźni. te masaże działają przede wszystkim zdrowotnie, ale i też upiększająco, jeżeli stosowane na nogi to ujędrniająco/likwidacja cellulitu. Myślicie, że taki pomysł ma szansę na przetrwanie?

Gość Karuzela_1980
JA w życiu bym nie poszła do takiego miejsca. Teraz natura wkroczyła w zycie i kazdy kombinuje w swojej łazience, tanio i skutecznie.

Gość masaż vacu.,
dzięki za szczerą odpowiedź Pytam bo sama pewnie nie jestem obiektywna. Ja bym poszła, nawet kilka razy chodziłam na vacu line (serie po 10 razy) mi się to bardzo podobało. Teraz nie chodzę bo nie ma takiego czegoś u nas w mieście, gdyby było na pewno bym chodziła. Stąd mój pomysł Proszę o więcej opinii

Gość masaż vacu.,
Czy jest ktoś jeszcze, kto chciałby mi pomóc i wyraziłby swoją opinię.

Gość masaż vacu.,
ponawiam pytanie

Gość sanaa24
Znajomego rodzice prowadza taki salon w 100tys mieście musi im sie dobrze powodzić bo rok temu otworzyli na drugim koncu miasta drugi taki salon

Gość masaż vacu.,
super, dzięki

Gość masaż vacu.,
up

Gość masaż vacu.,
halo

Gość Karmen Elektrrroda
za mała mieścinka. Nie zda egzaminu. Ja też otwieram własny biznes- jestem kosmetologiem i fizjoterapeutą.

Gość gruszka bez listka
u mnie takie coś nie przeszło

Gość masaż vacu
Karmen elektroda, w jak dużym mieście otwierasz swój biznes? masz już lokal, czy na razie w fazie planu? Gruszka bez listka - Ty miałaś podobny biznes, czy ktoś inny miał i jak duże miasto?