Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gugunia

Kobitki - radzice Sobie same czy też nie?

Polecane posty

Bry. Co sądzicie o dziewczynach które są "złotymi rączkami" - same umieją poradzić Sb jak coś się zepsuje, nie potrzebują męskiej pomocy przy pracach itp. ?

Gość Ja sobie radze, jestem taka
zlota raczka :) Ale z tego co widze, to faceci wola takie co sobie nie radza

Też na to właśnie zwróciłam uwage, ale jak dla mnie to chore, ze są baby co nawet kija od miotły Sb przykręcić nie umieją, pomalować pokoju czy chociażby lampę wymienić ;/

Gość ja sobie radzę i mój facet
zadowolony bardzo bo on w tych kwestiach niedojda kompletna ;)

Gość a ja mam tak
Szczerze, to nigdy palcem nie musiałam kiwnąć, bo miałam 3 chłopa w domu, to i niczego nie musiałam sama robić. Potem mieszkałam ze współlokatorami, też facetami. Teraz mam faceta, który też wszystko umie zrobić i widzę jak rośnie, kiedy go o coś proszę :P Dlatego nie umiem i nie czuję potrzeby się uczyć naprawiać niczego.

Gość panna Marianna
Ja niektore rzeczy robie sama a o niektore prosze meza. Kiedys pamietam nie bylo go caly dzien a mi sie cos w szufladzie obluzowalo (nawet nie wiem co, ale wypadala). Spedzilam godzine na naprawie a asystentka byla dwuletnia coreczka. I w koncu naprawilam te szuflade:))

Gość Ja od kiedy udaje ze nic nie
umiem przykrecic, zrobic w domu z prac fizycznych, od kiedy juz nie place za siebie na randkach, tylko wymagam placenia, wymagam prezentow, mam o wiele wieksze powodzenie. Dalabym sobie rade, ale... wole byc szanowana. A paradoksalnie faceci szanuja kobiety ktore ich wykorzystuja.