Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna troche ..

chcialabym sie wkoncu zareczyc ..

Polecane posty

Gość smutna troche ..

jestem w zwiazku ponad 4 lata a moj facet nawet nie chce sie zareczyc .. nie chce juz dluzej czekac ..:( nie wiem co mam robic ..

Gość no ale............
moze kup sobie najpierw slownik ortograficzny :(

Gość smutna troche ..
?

Gość smutna troche ..
to mam skonczyc ten zwiazek ?

Gość kremówa
a czemu tak bardzo chcesz się zaręczyć?

Widocznie rozmijacie sie w tej kwestii mozesz wpedzic sie w lata czekajac az laskawie on zechce z toba zlozyc rodzine. Mnie nie pytaj ty powinnas najlepiej wiedziec co robic. Ty chyba najlepiej wiesz czego chcesz od zycia.

Gość smutna troche ..
moze dlatego ze jestesmy juz ze soba dlugo i mam dosc chodzenia na sluby znajomych ktorzy znaja sie z rok , nie wiem tak poprostu chce :(

Gość 678789999999999
moze dlatego ze jestes pustak z błędami ortograficznymi?

to go zapytaj wprost czy planuje sie oswiadczyc, ja mojego po dwoch latach zapytalam i powiedzial ze planuje, ale nie wczesniej niz za 2 lata i tak tez zrobil :)

Jakby chcial to by sie dawno zareczyl widocznie mu sie znudzilas i jest juz z toba z czystej wygody albo traktuje cie jak rezerwe. Mieszkacie razem?

Gość smutna troche ..
pytalam , powiedzial ze nie chce sie zareczac .. a ja nie chce juz dluzej czekac :( ponad 4 lata juz jestesmy razem i juz nawet nie chodzi o ten slub ale chociaz zareczyny :(

Gość córeniunianiunianiunia
smutna troche .. Nic nie mow, ja mam 2 dzieci a facet o slubie mowi (tylko mowi) ale zareczyny to temat tabu. Juz nawet nie licze na nie. A wiem ze chce byc ze mna, bo gdy sie rozstalismy to tabletki na depresje musial brac.

Gość smutna troche ..
mieszkalismy pol roku ze soba .. teraz kazdy jest u siebie

Gość smutna troche ..
w dodatku ma ode mnie wszystko, anal co drugi dzień, zawsze połykam etc.

Gość kremówa
ja niunia jestem w dłuższym związku ;) i powiem Ci, że termin określenia się wyznaczyliśmy sobie na koniec przyszłego roku. Ja też chodzę na śluby znajomych i wiesz, co na nich widzę? Że oni mają to już za sobą i już tego nie przeżyją razem a ja wciąż jestem w tym radosnym okresie oczekiwania (pomimo że od kilku lat mieszkamy razem). Nie ma co się spieszyć, małżeństwo czy zaręczyny nie są absolutnie żadnym gwarantem. Znam narzeczeństwa, które się rozpadły z hukiem.

Gość smutna troche ..
no niby tak .. tez znam kilka par co szybko sie pobrali itp a teraz rozwod biora bo sie nie uklada .. slub bym chciala za kilka lat ale na te zareczyny nie chce juz dluzej czekac:(

Gość GirlsJustWantToHaveFun
nam niedawno stukneło dwa lata związku i też zaczynam o tym myśleć. nie wiem jak to zrobić żeby on też zaczął o tym myśleć. mam wrażenie że bardziej poważnie myślał rok temu niż teraz. nie chciałabym sie zamienić niedługo w suszącą facetowi głowe panienke, czepiać sie czy naciskać. ale zaczyna mi kłębić w głowie myśl, że go kocham, że chciałąbym być już jego narzeczeną.

Gość lajka26123
jesli sie kochacie to formalnosci niczego nie zmienia :P :P ja nie chce slubu ani zareczyn a moj facet tak, jestesmy ze soba ponad 2 lata a on mimo mojgo sceptycznego podejscia powiedzial ze i tak pewnego dnia sie oswiadczy wtedy kiedy bedzie czuł ze nie powiem NIE tylko TAK :)

chcesz to mu sucz leb o to pewnie sie oswiadczy dla swietego spokoju slubem bedziesz martwic sie ty. a potem bd sie z nim meczyc do usranej smierci :D

Gość smutna troche ..
ja 34 a on 21

Gość smutna troche ..
podszyw ;/ mam 22 lata a on 26 ..

Gość GirlsJustWantToHaveFun
ja nie z tych co by suszyły. wgl bardzo sie dziwnie z tym czuje bo do tej pory zawsze byłam zwolenniczką rzadnych ślubów, niepotrzebne papiery. a teraz..

Gość smutna troche ..
slubu jeszcze bym nie chciala ale jakos nawet lepiej to brzmi 'moj narzeczony' niz 'moj chlopak ' ..

No to jeszcze chłopak za młody wg mnie na oswiadczyny...jestescie dlugo ze soba ale na takie powazne deklaracje ma czas. Chociaz gdyby mi facet pow ze nie zamierza sie oswiadczac to bym sie powaznie nad tym zwiazkiem zastanowila...moj mial 28 jak sie odwiadczyl...

Gość kremówa
ja mówie "mój facet/partner"

Gość smutna troche ..
nie wiem czy czekac nadal czy zakonczyc to :(