Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dofajrantu

Żona uzależniona od gry sims - też gracie?

Polecane posty

Gość Dofajrantu

Ma 24lata jest bardzo dziecinna, gra w gre Sims powiedzcie jak dorosła kobieta może grać w te głupotę dla nastolatek? Rozmawiałem z nią na ten temat to się tłumaczy że to tylko gra i wtedy kiedy ja wychodzę na trening to się nudzi - nie ma koleżanek właśnie z tego powodu że jest bardzo infatylna. Jakieś rady? Proponowałem jej żeby zapisała się na fitnes ale twierdzi że ma super figurę i jej to nie potrzebne

Gość jobek9
ja grałam w to jak chodziłam do podstawówki i gimnazjum :D co do gry to gra w życie widać że ma za mało emocjonujące weź ją zaproś gdzieś na randkę do knajpy albo wybierzcie się na jakaś wycieczkę ja nie macie kasy to może na jakiś piknik czy coś po prostu facet zajmij się swoją kobitą

ale w czym Ci przeszkadza, że żona gra w simsy? gra jak każda inna, zawsze możesz jej sprawić jakąś inną - na magicznejplanecie masz całą masę różnych gier w przeróżnych cenach, może coś jej podpasuje. każdy ma swoje zainteresowania, może właśnie simsy ją odprężają?

Gość ahahahahahaa...
Jeny, jak lubi to niech gra. O ile nie robi tego przez 24h/dobe :)

Gość erewrewrew
ja mam 34 lata i gram w tę grę, tylko idiota twierdzi, ze dorosłe osoby nie moga grac w gry komputerowe. wszystko zalezy od gry, sa gry dla dzieci, dorosłych, rownie dobrze mozna by twierdzic że ksiazki sa tylko dla dzieci, bo sę je czytało w szkole, a teraz wypada tylko biegac z łopatą albo wiadrem pomyj. A sims jest gra dla wszystkich nie tylko dzieci, dla dzieci jest no. Gdzie jest Nemo

Gość trudna sprawa hm
nigdy nie grałam w Simsy. Wolę inne gry. :)

Gość mentaI cut
kobiety uzależniają się od Simsów, bo to ich ulubiony temat - dom, rodzina, facet, dziecko, mogą się tym zajmować bez przemęczenia

Gość erewrewrew
brednie, nie chodzi o zadnego faceta, ja zawsze miałam rodzinę bez faceta, moze mam uraz... :p Ta gra jest b. ładna wizualnie poza tym zabawna i po prostu wciaga

Gość do autora topiku...
a Ty nigdy nie grałeś w żadną gre???

Gość gośćja
tak samo jak dorosły facet może grać w Skyrim :)

Gość gość
bo ma chuujowy komputer albo wcale haha

Gość gość
sims 4 jest z dodatkiem wampiry

Gość gość
Średni wiek polskich graczy to 34 lata a najczęściej ogrywana gra ro CS:GO. Także tentego, twoje gadanie, ze dziewczyna dziecinna to o kant dopy potłuc. Średnia wieku osób grajacych w Minecrafta to oś koło 24 lat :D

Gość gość
Przelicz ile ludzi siedzi na serwerach w nocy w kazdej grze

Gość gość
na jednym serwerze w dobrej grze siedzi 100 i policz tak kazdy serwer

Gość gość
np Battliefield 1 czy battlefield 4 albo Gta 5

Gość gość
Dobra gra ma po 100 graczy? Średnie gry mają po sto tysięcy graczy dziennie, a najpopularniejsza aktualnie gra, PlayerUnknown's Battlegrounds, ma dziennie aż po półtora miliona graczy.

Gość gość
E tam koleżanki. Dobrze dziewczyna robi, że woli grać niż gadać z laskami, które ją za plecami obgadują i źle jej życzą. No tak zazwyczaj jest. A że autor nazywa ją dziecinną? To obelga jakaś? Ma swój świat i skoro ta gierka sprawia jej dużo radości to w czym problem? Sama jestem w tym wieku i też lubię w to grać :)

Gość królowa Polski
Lepiej, żeby grała w simsy niż się puszczała albo obgadywała swojego facetów z koleżankami. :P

Gość gość
Ja mam 31 lat i bym pograła ale nie mam podstawy