Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huisteka

to super nie miec przyjaciol

Polecane posty

Gość huisteka

zgadzacie sie?

Gość huisteka
ktos napisal-jesli chcesz wiedziec czy ktos jest szczesliwy to nie pytaj ile zarabia czy ile ma na koncie tylko czy ma przyjaciol-coz ja wolalabym miec 1 mln n akoncie niz 100 przyjaciol

Gość huisteka
czemu gównem , ja jestem odludkiem

Gość huisteka
wielu wybitnych ludzi bylo samotnikami , mizantropami - i co nazywasz ich gównem/

Gość Szukam i szukam i nic z tego.
Jestem kawalerem i mam +30 czy można tu kogoś poznać do stałego związku??

Gość weqwweewe
poza tym tych co nazywamy przyjaciółmi, to nigdy nie wiemy czy możemy na nich liczyć.Przeważnie okazuje się,że nie możemy.

Gość mahakalla
ludzie i przyjazn to gowno o kant mozna rozbic -dlatego jestem odludkiem komp i ksiazki to moi ukochani przyjaciele-no i ta druga polowka -a inni hahha przyjaciele niech spierdalają

Gość powiem i ja....
a ja uważam że nie liczy się liczba a jakoś przyjaźni jeden prawdziwy przyjaciel jest wart każdych pieniędzy ....pieniądz rzecz nabyta raz jest raz go nie ma a przyjaciel będzie przy tobie zawsze ja mam jedną przyjaciółkę z którą znam się ponad 10 lat i jest to osoba warta każdych pieniędzy reszta to tylko znajomi

Gość weqwweewe
mahakalla ludzie i przyjazn to gowno o kant mozna rozbic -dlatego jestem odludkiem komp i ksiazki to moi ukochani przyjaciele-no i ta druga polowka -a inni hahha przyjaciele niech spie**alają "dryga połówka" - to pierwszą sam już wypiłeś? ;)

Gość mahakalla
polowka w sensie drugiej osoby -

Gość mahakalla
uwazam zw warto miec tylko ukochana osobe-a po pracy siedziec razem w domu -zadnych spotkan ze znajomymi i tzw hahah przyjaciolmi

Gość mahakalla
ja nie wiem z doswiadczenia -co to znaczy miec stado psiapsiólek z ktorymi sie gada przez telefon i przy kawie-- łzi po sklepach a jak ktos ma kase to po klubach i na wakacje-juz w szkole po lekcjach szlam prosto do domu i zero kontaktu z kimkolwiek

Gość mentaI cut
lepiej nie mieć przyjaciół niż mieć byle jakich\

Gość fvsrt
twój facet i tak będzie ruchał inne panny, on na pewno nie jest takim odludkiem jak ty, a jeśli będziesz mu robiła wymówki, to ci wpierdol spuści.

Gość mahakalla
ogladaliscie beverly hills jak kiedys lecialo? tam byla paczka 8 osob -4 baby i 4 chlopy -coz piena przyjazn ale w zyciu to kicha

Gość mahakalla
a jesli on tez jest odludkiem ?po robocie od razu do domu zadnego wyjscia do klubow ,pubow z kolegami zadnych meskich wypadow- s afaceci dla ktorych meska przyajzn to puste pojecie

Gość powiem i ja....
" uwazam zw warto miec tylko ukochana osobe-a po pracy siedziec razem w domu -zadnych spotkan ze znajomymi i tzw hahah przyjaciolmi " piękną wizję sobie rysujesz ale wierz mi że takiej sielanki i trzymania się za rączkę w domu po pracy nie da się utrzymać długo człowiek to mimo wszystko stworzenie stadne i potrzebuje kontaktu z drugim człowiekiem ....nawet jeśli Ty jesteś typem samotnika który unika ludzi i lubi siedzieć w domu nie znaczy że ta druga strona będzie taka sama i nie będzie potrzebowała od czasu do czasu wyrwać się z tego Waszego gniazdka zresztą co to za życie w zamknięciu bez rozrywek i wypadów ze znajomymi ....życie jest tylko jedno i trzeba z niego korzystać

Gość mahakalla
a jak dwaj partnerzy sa samotnikami, bratnimi duszami dla siebie -to po com im inni

Gość mahakalla
sa osoby organicznie po prostu niezdolne do przyjazni -np ja

Gość mahakalla
ja se czytam rozn ehistorie -np powazną chorobe ktos mial to zaraz wokol czloweika robi sie pustynia -nawet jesli byl lwem salonowym , za przyjaciela -lepiej miec meza, zon e i pieniądze

Gość weqwweewe
mahakalla ja se czytam rozn ehistorie -np powazną chorobe ktos mial to zaraz wokol czloweika robi sie pustynia -nawet jesli byl lwem salonowym , za przyjaciela -lepiej miec meza, zon e i pieniądze z przyjaciól, to najlepiej mi się sprawdził pies :D

Gość mahakalla
no tak zwierzeta to jedyni przyjaciiele ktorzy nie zdradzja

Gość mentaI cut
bo po prostu nie znacie wartościowych ludzi, ciekawych, mądrych i dobrych :)

Gość mahakalla
ja juz w przedszkolu doznalam potwornych przesladowan -z powodu otylosci szkola to byl jeszcze wiekszy koszmar

Gość mahakalla
sadło w koncu stracilam ale na zawsze pozostanie mi mizantopia , odludztwo, nieufnosci , izolacja, po prostu wludziach widze samo zlo-naprawde -bycie sztkanowanym i odrzuconym w szkole -z roznych powodow-pozostawia uraz psychiczny nawet do konca zycia -i nawet jesli ktos zostanie milionnerem , miss itp -to raczej wykztalci w sobie chlod , rezerwe dystans wobec ludzi

Moim zdaniem dla młodego czlowieka (czas szkoly sredniej - studia) brak fajnej paczki znajomych to dramat :-( Przynajmniej ja bym wtedy była bardzo nieszczesliwa...

Gość mahakalllllllla
paczka to dla mnie abstrakcja -jestem niezdolna do przyjazni

Gość pattita
lepiej miec tivi ,komp i ksiazki niz towarzystwo ludzi -z wyjatkiem parnera i najbklizeszje rodziny

Gość chleb z pasztetem
weqwweewe poza tym tych co nazywamy przyjaciółmi, to nigdy nie wiemy czy możemy na nich liczyć.Przeważnie okazuje się,że nie możemy. dokładnie tak, ja za takich "przyjaciół" co mają tylko sprawę albo coś chcą to podziekuję , ludzie są fałszywi